Σίσσυ Χρηστίδου - Ιωάννα Μαλέσκου: Νέα κόντρα στην showbiz - Από που ξεκίνησαν όλα

Τι ακριβώς συνέβη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μετά το “άσε μας κουκλίτσα μου” έχουμε το “ώπα κούκλα μου!” Σε μια τηλεόραση που δεν ησυχάζει ποτέ, με λόγο και αντίλογο “γεννιώνται” πολλές παρεξηγήσεις... Νέα κόντρα εμφανίστηκε στην showbiz όπως φαίνεται, που ξεκίνησε με αφορμή μια συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου και στην συνέχεια την τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δηλώσεις αυτές στην εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι”και με έναν γενικό και αόριστο χαρακτηρισμό “ώπα κούκλα μου”... Γιατί οι σχέσεις των δυο γυναικών μετά από όλα αυτά μπήκαν στον πάγο;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε τα παράπονά της και τον τρόπο που την αντιμετώπισαν για τα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ και είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της στην εκπομπή “Status”: «Στενοχωριόμουν όταν άκουγα να λένε ότι δεν πάει καλά η εκπομπή μου. Πείθοντας όχι μόνο τον κόσμο αλλά και εμένα. Η εκπομπή μου πήγαινε μια χαρά, σε σχέση μάλιστα με νούμερα εκπομπών που βλέπουμε τώρα. Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή τη μετάβαση αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται. Ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Δεν επέτρεψα όμως στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει. Δεν έχω σε καμμία περίπτωση συνηθίσει και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου, ακόμα και στα δύσκολα, να τα παρατήσω και να φύγω. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση την σωστή στιγμή».

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασε με την σειρά της στην εκπομπή της στο Mega η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας σχετικά για τον πόλεμο που δέχτηκε η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό συμβαίνει συνήθως σε πρόσωπα που βρίσκονται από την μια στιγμή στην άλλη στην θέση του παρουσιαστή.

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολύ λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε στο δικό της παράδειγμα, ότι πριν βρεθεί στη θέση αυτή, είχε υπάρξει και πίσω από τις κάμερες και σε διάφορα πόστα.

Χρηστίδου – Μαλέσκου: Πως η σχέση τους μπήκε στον πάγο

Κάπως έτσι άρχισε ένας νέος πόλεμος στην showbiz που πιθανόν θα έχει και συνέχεια... Πάντως όπως μας ενημερώνουν οι πηγές μας οι σχέσεις των δυο παρουσιαστριών μετά από αυτό μπήκαν στον πάγο και θα αργήσουν να αναθερμανθούν...

“Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” μιλώντας για τον εαυτό της και το πως ξεκίνησε την καριέρα της και συνέχισε: “ήμουν στο ρεπορτάζ, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μια παρέα, σε μια δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται σιγά σιγά. Όταν όμως εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή λέμε ώπα κούκλα μου! Που νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι”

Η άποψη της Σίσσυς Χρηστίδου φυσικά και δεν έμεινε μετέωρη από την Ιωάννα Μαλέσκου, όταν σε βραδινή της έξοδο ενημερώθηκε για όσα έχουν ειπωθεί από την παρουσιάστρια του Mega. Και φυσικά απάντησε με την σειρά της για την δική της... ξαφνική εμφάνιση τα εξής: «Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, ότι “έσκασε ο αφαλός της Ευρώπης και πετάχτηκα εγώ”. Όχι δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα είναι δικό τους πρόβλημα»