«Σαν ψέμα»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του Open! Tι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές

Μία τρυφερή ιστορία, γεμάτη συγκίνηση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Σαν ψέμα»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του Open! Tι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές

Ένα νέο άνοιγμα στη μυθοπλασία κάνει το OPEN, με τη νέα καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα», που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο. Πρόκειται για μία τρυφερή ιστορία που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Η εκπομπή Πρωινό Σουσού βρέθηκε στα backstage της επίσημης φωτογράφισης των πρωταγωνιστών και μίλησε μαζί τους.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Χάρης Σώζος, η Κατερίνα Νικολοπούλου, ο Ευθυμης Γεωργόπουλος, η Μαρία Παπακώστα, η Μαρίνα Βροντή και ο Παναγιώτης Κυριάκου.

«Όλα ξεκινούν με ένα πολύ γλυκό ψέμα που λέει ο μπαμπάς στο κοριτσάκι του, τη μικρή μας πρωταγωνίστρια. Το θέμα είναι ποσά ψέμματα μπορεί να πει ένας μπαμπάς, ποσό αθώα και γλυκά μπορεί να είναι, πού τελειώνει το ψέμα και πού πρέπει να ξεκινήσει η αλήθεια. Θα είναι από τον Απρίλιο στο OPEN, καθημερινό, έχει πολλή χαρά, αρκετή συγκίνηση, πολλές ανατροπές, καλούς συναδέλφους και πολύ φως», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι μια πολύ ωραία σειρά, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους συναδέλφους, με τους περισσότερους δεν έχουμε δουλέψει μαζί, αλλά έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που δουλεύω με τον Σταύρο Ποταμάρη», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος, πρωταγωνιστής στο «Σαν ψέμα».

Όλα ξεκινούν «Σαν ψέμα» στο Open

Όσον αφορά τον ρόλο του, συμπλήρωσε: «Η μικρή δεν έχει δει την μητέρα της απ' όταν γεννήθηκε. Εγώ, ως μπαμπάς, προσπαθώ να της δώσω να καταλάβει ότι κρατάνε σχέση μέσα από γράμματα που γράφω ο ίδιος και λέω ότι της τα στέλνει η μαμά. Μέσα σε όλο αυτό κάποια στιγμή της έχει υποσχεθεί η μητέρα της ότι θα έρθει όταν γίνει 6 ετών. Φτάνει αυτή η ημέρα και ζητάει να δει τη μαμά της. Εκεί ξεκινάει όλο το στόρυ».

«Είναι μια αισθηματική κομεντί. Ένα ωραίο cast και ένα πολύ δυνατό σενάριο, νομίζω ότι θα πάμε παρά πολύ καλά. Εγώ κάνω έναν καφετζή σε ένα καφενείο και για αυτό με βλέπετε με την πόδια και με φόντο την κουζίνα για να είμαστε ασορτί», είπε ο Χάρης Σώζος για τον ρόλο που ενσαρκώνει.

Δείτε τις δηλώσεις απ' όλο το καστ: