Σαν Ψέμα: Αυτό είναι το πρώτο teaser της νέας σειράς του Open

Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σαν Ψέμα: Αυτό είναι το πρώτο teaser της νέας σειράς του Open

Μία χαριτωμένη ιστορία, αλλά με πολύ βαθιά μηνύματα για τις σχέσεις μας με την οικογένεια και την αλήθεια, έρχεται στο Open. Η νέα σειρά του σταθμού «Σαν Ψέμα» έχει ξεκινήσει γυρίσματα, φουλάρει για πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser.

Νίκος Πολυδερόπουλος και Κατερίνα Γερονικολού είναι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, και σκηνοθέτης ο Σταύρος Ποταμάρης, ο άνθρωπος πίσω από τις σειρές «Οργή», «Γλυκάνισος», «Το μυστικό της πεταλούδας». Η παραγωγή της Red Smile, θυγατρικής της Barking Well Media.

Δείτε το teaser:

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση (24/3): Ποιο κανάλι προτίμησε το κοινό την Κυριακή

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σαν Ψέμα»

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών στο πλατό του Open, όπου μίλησαν για αυτό το νέο βήμα και τον ρόλο τους στη σειρά «Σαν Ψέμα».

«Όλα ξεκινούν με ένα πολύ γλυκό ψέμα που λέει ο μπαμπάς στο κοριτσάκι του, τη μικρή μας πρωταγωνίστρια. Το θέμα είναι ποσά ψέμματα μπορεί να πει ένας μπαμπάς, ποσό αθώα και γλυκά μπορεί να είναι, πού τελειώνει το ψέμα και πού πρέπει να ξεκινήσει η αλήθεια. Θα είναι από τον Απρίλιο στο OPEN, καθημερινό, έχει πολλή χαρά, αρκετή συγκίνηση, πολλές ανατροπές, καλούς συναδέλφους και πολύ φως», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι μια πολύ ωραία σειρά, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους συναδέλφους, με τους περισσότερους δεν έχουμε δουλέψει μαζί, αλλά έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που δουλεύω με τον Σταύρο Ποταμάρη», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο έτερος πρωταγωνιστής της σειράς.

Όσον αφορά τον ρόλο του, συμπλήρωσε: «Η μικρή δεν έχει δει την μητέρα της απ' όταν γεννήθηκε. Εγώ, ως μπαμπάς, προσπαθώ να της δώσω να καταλάβει ότι κρατάνε σχέση μέσα από γράμματα που γράφω ο ίδιος και λέω ότι της τα στέλνει η μαμά. Μέσα σε όλο αυτό κάποια στιγμή της έχει υποσχεθεί η μητέρα της ότι θα έρθει όταν γίνει 6 ετών. Φτάνει αυτή η ημέρα και ζητάει να δει τη μαμά της. Εκεί ξεκινάει όλο το στόρυ».