Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει και επίσημα ο ''Όμορφος Κόσμος'' - Ο πρώτος προορισμός και το νέο όνομα της εκπομπής

Το κοινό θα ενθουσιαστεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει και επίσημα ο ''Όμορφος Κόσμος'' - Ο πρώτος προορισμός και το νέο όνομα της εκπομπής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει χαράξει χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην ελληνική τηλεόραση με εκπομπές, που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Όμορφος κόσμος ήταν μια από αυτές.

Έχουν μείνει αξέχαστα τα οδοιπορικά του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε περιοχές ανά την Ελλάδα, καθώς και ο δικός του μοναδικός τρόπος να συνομιλεί με ανθρώπους σε κάθε γωνιά της χώρας.

Δείτε επίσης: Σκηνές απείρου γέλιου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Αποκοιμήθηκε στην καρέκλα στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής (Βίντεο)

Οι αποκαλύψεις για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στα ευχάριστα νέα έχει γίνει γνωστό, πως ο παρουσιαστής αναλαμβάνει νέα ταξιδιωτική εκπομπή. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, πως τα δικαιώματα του Όμορφου Κόσμου ανήκουν στο Mega, επομένως θα παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο, πιο φρέσκο με άλλο όνομα. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν, πως πρώτος σταθμός θα είναι η Κρήτη.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1. Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στις 13/3/24.

undefined