Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της - Τι απαιτεί η παρουσιάστρια και το Mega αρνείται να συμφωνήσει

Τα τρία πιθανά σενάρια για να υπογράψει

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Instagram/@elenimenegaki
Instagram/@elenimenegaki

Σε θρίλερ εξελίσσεται μέρα με την μέρα η παραμονή ή όχι της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και ίσως είναι η πρώτη φορά που εκείνη είναι τόσο αμφιταλαντευόμενη εάν θα μείνει ή εάν θα φύγει από το κανάλι καθώς οι μεταξύ τους συζητήσεις οδηγούν στο πουθενά.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι σήμερα οι συναντήσεις της παρουσιάστριας δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα και εκείνη μαζί με τους συνεργάτες της βρίσκονται σε αβεβαιότητα για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Ελένη Μενεγάκη: Τα τρία πιθανά σενάρια παραμονής ή αποχώρησής της από το κανάλι

Τα τρία πιθανά σενάρια που έχουν ακουστεί στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ μιλάνε: α) για μείωση των αποδοχών της παρουσιάστριας στο 50%. Οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές λένε ότι ως προς αυτό το σενάριο βρήκαν μια “χρυσή” τομή και συμφώνησαν να κλείσουν σε μείωση της τάξεως του 25% με ότι αυτό συνεπάγεται, το β) σενάριο που κυκλοφορεί μιλάει για μείωση των αποδοχών της στα διαφημιστικά πακέτα, όπως και για μια πρόταση που της έχουν κάνει για εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, το γ) σενάριο που ακούγεται τελευταία μιλάει για την διαφωνία της με το κανάλι, ως προς την διάρκεια του συμβολαίου της, εάν θα είναι τριετές – ως είθισται να υπογράφει εκείνη- ή μονοετές όπως θέλει η πλευρά του καναλιού.

Δείτε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το "τέλος" της από το MEGA - Πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή;

Ελένη Μενεγάκη
Instagram/@elenimenegaki

Στα τρία αυτά πιθανά σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα προστίθεται και ένα τέταρτο – ίσως το πιο απαισιόδοξο - που υποστηρίζει ότι υπάρχει η πιθανότητα τελικά οι δυο πλευρές να μην τα βρουν πουθενά και η Ελένη Μενεγάκη να βρει αλλού τηλεοπτική στέγη, αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και ένα brand name όπως το δικό της δεν πάει ποτέ χαμένο...

Όπως και να έχει η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να περνάει την πιο περίεργη και δύσκολη - θα λέγαμε για πρώτη φορά - φάση της επαγγελματικής της καριέρας αφού δεν έχει ξαναγίνει ποτέ άλλοτε στα τηλεοπτικά χρονικά, τέτοια εποχή να μην έχει υπογράψει και να μην έχει συμφωνήσει ή αποφασίσει να αποχωρήσει από το κανάλι που συνεργάζεται εάν και εφόσον οι προτάσεις της άλλης πλευράς δεν την ικανοποιούν. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη θα πει την τελευταία λέξη και θα αποφασίσει αν και μέχρι στιγμής κρατάει το στόμα της κλειστό, παρατείνοντας την αγωνία όλων όσων συνεργάζονται μαζί της.