Dragons' Den: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου - Ρεκόρ επενδύσεων

Θα ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Dragons' Den: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου - Ρεκόρ επενδύσεων

Απόψε στις 22:00, πέφτει η αυλαία των διαπραγματεύσεων για τη 2η σεζόν του Dragons' Den. Στα 11 επεισόδια του Dragons' Den ΙΙ, οι Έλληνες επενδυτές έχουν δώσει συνολικά 1.808.000€ από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του Dragons' Den

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο του Dragons' Den ΙΙ φιλόδοξοι επιχειρηματίες θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες επενδυτές και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, διεκδικώντας μια συμφωνία που μπορεί να απογειώσει τις επιχειρήσεις τους και να τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους και ορίζοντες. Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης και μεγάλων εκπλήξεων, καθώς οι επιχειρηματίες που θα βρεθούν και απόψε μπροστά στους Dragons θα τους εντυπωσιάσουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Το τελευταίο επεισόδιο του Dragons' Den II έρχεται απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις!

Δείτε το trailer:

Dragons' Den ΙΙ - Απόψε στις 22:00 στον ΑΝΤ1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης

Showrunner: Άτζυ Ντρίβα

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης

Αρχισυνταξία: Νατάσα Λιαπάκη

Σκηνογραφική Επιμέλεια: Γιάννης Βάμβουρας

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου

Εκτέλεση Παραγωγής: Antenna Studios

Στο Dragons' Den εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και η Super Κική

Η influencer Κική Λιτσάκη, γνωστή ως Super Kikii, και η Andreea Boboc, συνιδρύτριες της εταιρείας NAUGHTY DOGS με αρωματικά χώρου και προϊόντα περιποίησης σώματος 100% vegan, ήρθαν στο Dragons' Den Greece και παρουσίασαν στους Dragons την ιστορία και την επιχείρησή τους με συναίσθημα, χιούμορ και νούμερα, και έφυγαν με επένδυση 40.000€ για το 30% της εταιρείας τους από τον Τάσο Οικονόμομου, τη Λιλή Περγαντά και τη Μαρία Χατζηστεφανή, που πίστεψαν στην επιχειρηματική τους ιδέα και προσπάθεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

[/OEmbed]