«I Love ΣουΚού» με την Μπέττυ Μαγγίρα: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο (6&7/4)

Δύο καλεσμένοι-έκπληξη για κάθε μέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«I Love ΣουΚού» με την Μπέττυ Μαγγίρα: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο (6&7/4)

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «I Love ΣουΚού» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα!

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Αυτή η σκηνή ήταν λίγο αμήχανη...» - Το σχόλιο της για τις δηλώσεις της Μπάρκα στο Fay's Time

Τι θα δούμε στο I Love ΣουΚού με την Μπέττυ Μαγγίρα

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 & 7 Απριλίου το «I Love ΣουΚού» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Βασίλη Ζούλια, Λάκη Παπαδόπουλο, Ελένη Ψυχούλη και Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, καλεσμένος στο στούντιο του «I Love ΣουΚού» θα είναι ο Κώστας Τσουρός. Ακόμα, θα έχουμε πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού, ενώ ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, καλεσμένος στο στούντιο του «I Love ΣουΚού» θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης για να μιλήσουμε, μεταξύ άλλων, για το επιτυχημένο reality επιχειρηματικότητας Dragons' Den Greece του ΑΝΤ1. Ακόμα, θα συνδεθούμε με τον επενδυτή του Dragons' Den, Λέοντα Γιοχάη, ο οποίος θα μας παρουσιάσει μία επένδυσή του που θα μας ενθουσιάσει. Στην παρέα μας, θα υποδεχτούμε και τον Παντελή Καναράκη. Επίσης, θα μάθουμε όλα τα νεότερα από την προετοιμασία της Μαρίνας Σάττι για τη φετινή Eurovision.

Ακόμα, ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

«I Love ΣουΚού» με την Μπέττυ Μαγγίρα_ Κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου

Β. Αρχισυντάκτη: Γιάννης Σημαντηράκης

Υπεύθυνος καλεσμένων: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης