My Man Can: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το νέο παιχνίδι που έρχεται

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Man Can: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το νέο παιχνίδι που έρχεται

Το τηλεπαιχνίδι που αγαπά τα ζευγάρια και λατρεύουν οι τηλεθεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, επιστρέφει, σύντομα, στον ΣΚΑΪ.

My Man Can! Ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια που βάζει στο... μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, περνώντας μέσα από τις πιο ευφάνταστες «πίστες».

Τι περιλαμβάνει το My Man Can

Σε κάθε επεισόδιο, τα ζευγάρια υποβάλλονται σε απολαυστικές δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος, αντοχές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζονται –ή όχι.

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν πάνω στις ικανότητες των αντρών ενώ οι άντρες επιστρατεύουν τόλμη και ευφυΐα, στις πιο... «δεν-το-έχω-με-τίποτα» δοκιμασίες, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων.

Ποια γυναίκα ξέρει τον σύντροφό της καλύτερα; Έχει ποντάρει σωστά; Ποιος άντρας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα κάτω από πίεση; Και τι θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια μας για τις σχέσεις μεταξύ τους; Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά τηλεπαιχνίδια!

My Man Can! Βάλε το ταίρι σου... στο play!

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν!

Δηλώστε συμμετοχή:

Είναι η δεύτερη προβολή του παιχνιδιού

Αν και κάτι τέτοιο δεν διευκρινίζεται ακόμα από επίσημα χείλη, επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Θυμίζουμε πως το My Man Can είχε προβληθεί και στο παρελθόν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τότε τον Γιώργο Λιανό, που ωστόσο λείπει στον Άγιο Δομίνικο αυτή την περίοδο και επομένως θα ήταν αδύνατο να το αναλάβει εκ νέου στο νέο κύκλο προβολών.

Τότε μάλιστα το είχαν ενισχύσει επώνυμα ζευγάρια από διαφορετικά προγράμματα του καναλιού, όπως το Survivor και το Power of Love τότε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μία αντίστοιχη εκδοχή είχε παρουσιάσει απέναντι και ο ΑΝΤ1, με ελληνικό τίτλο, αλλά παρόμοιο concept. Ο Τόνυς Σφήνος έλεγε πως «Το Ταίρι Ξέρει» και είχε προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι δύο τόσο όμοια προγράμματα προβάλλονταν ταυτόχρονα.