Ελεονώρα Μελέτη: Το κλίμα με το Mega μετά το πρόωρο τέλος - Ποιο είναι το πρόσωπο που τη στηρίζει στο κανάλι

Τι μέλλει γενέσθαι με την παρουσιάστρια και τον σταθμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη μετά την ανακοίνωση της στο τηλεοπτικό κοινό, πως το Mega Καλημέρα αναμένεται να ρίξει αυλαία νωρίτερα από ότι περίμενε η ίδια και οι συνεργάτες της.

Τι θα συμβεί με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας και το Mega παραμένει για την ώρα άγνωστό, καθώς δεν έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα σε εκείνη και στον σταθμό (δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Μελέτη μετά την ανακοίνωσή της).

Την Πέμπτη 11/4 με ρεπορτάζ του Πρωινού Σουσού και του Νίκου Γεωργιάδη έγιναν γνωστές νεότερες πληροφορίες για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ Μελέτη και Mega αλλά και για το πρόσωπο που τη στηρίζει ιδιαίτερα.

Οι αποκαλύψεις για τη στήριξη της Ελεονώρα Μελέτη από το Mega

«Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα πρόσωπο που το Mega έχει αποφασίσει να κρατήσει στο δυναμικό του. Είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα, γιατί έγιναν πολλά στην εκπομπή της. Η διακριτική της προσέγγιση και αντιμετώπιση σε όλο αυτό εκτιμήθηκε πάρα πολύ από το κανάλι, το οποίο ξέρει το κανάλι ότι η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να δοκιμαστεί σε πολλά είδη. Είναι μια παρουσιάστρια πολυεργαλείο.

Υπάρχει και μία στήριξη από τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού, που ξέρετε ότι στα περισσότερα κανάλια η ενημέρωση με την ψυχαγωγία δεν είναι κολλητές φίλες. Ο Σταμάτης Μαλέλης στο Mega και είναι πάντα ένας πολύτιμος σύμμαχος για την Ελεονώρα Μελέτη και είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο εκφράζεται πάντα με τα καλύτερα.

Η Ελεονώρα έχει συμβόλαιο 1+1. Πάμε ουσιαστικά σε επίσημη ανανέωση του συμβολαίου με την Ελεονώρα να συζητάει να συζητάει για το βραδινό μιας και δεν το έχει κρύψει ότι θέλει να το κάνει. Είναι από τα συμβόλαια που πρέπει και οι δύο πλευρές να συναινέσουν. Είναι σε πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις, υπάρχει μια ικανοποίηση. Σίγουρα που δε χάρηκε που η εκπομπή σταματάει 1η Μαΐου», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.