Φαίη Σκορδά: Ο πραγματικός λόγος που η παρουσιάστρια διέκοψε εχθές ξαφνικά την εκπομπή της, “Fays time”

Ποιος την κάλεσε και γιατί

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Ο πραγματικός λόγος που η παρουσιάστρια διέκοψε εχθές ξαφνικά την εκπομπή της, “Fays time”

Άνθρωποι είμαστε και πολλά μπορούν να συμβούν στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής... “Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις;” είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής “Fays time” στον ΣΚΑΙ, την Τετάρτη 10/4 και ενώ εκείνη την στιγμή συζητούσε με τους συνεργάτες της για τα θέματα lifestyle (δείτε εδώ το βίντεο). Η παρουσιάστρια, ζήτησε από την ροή να διακόψουν ξαφνικά και να πάνε σε διαφημίσεις, ενώ αποχώρησε από το πλατό κρατώντας στα χέρια της το κινητό. Μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα, επιστρέφοντας η Φαίη Σκορδά είπε: “Επιστρέψαμε, όλα καλά” και προχώρησε αμέσως μετά στην θεματολογία της εκπομπής της.

Ακριβώς την ίδια ώρα, στα ΚΑΠΑ studios, ο Γιώργος Λιάγκας ολοκλήρωσε το σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, αποχώρησε από το πλατό και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Η εκπομπή τελείωσε μόνο με τους συνεργάτες του. Τι ακριβώς συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Ο πραγματικός λόγος που η παρουσιάστρια διέκοψε την εκπομπή “Fays time”

Η ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το Πρωινό, όπως και η αναστάτωση της Φαίης Σκορδά την ίδια ακριβώς στιγμή, σήμανε συναγερμό και στον ΣΚΑΙ αλλά και στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζευγάρι την ώρα της εκπομπής τους, πήρε ένα τηλέφωνο και ενημερώθηκε για ένα προσωπικό θέμα που αφορούσε την οικογένειά του. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος που ενημέρωσε την Φαίη Σκορδά και την καθησύχασε, λέγοντάς της μάλιστα ότι αναλαμβάνει να το λύσει εκείνος, όπως ακριβώς και έγινε. Μάλιστα η παρουσιάστρια το ίδιο βράδυ βρέθηκε προσκεκλημένη σε έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Μαρίνας Λεόν που γινόταν στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς.

Φαίη Σκορδά-Άλκηστις Πρίνου
Foyer Παλλάς-Εγκαίνια έκθεσης Μαρίνας Λεόν - Φαίη Σκορδά-Άλκηστις Πρίνου

Οι νεότερες πληροφορίες λοιπόν που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρουν ότι το θέμα λύθηκε ακριβώς εκείνη την στιγμή από τον Γιώργο Λιάγκα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Την Πέμπτη 11/4, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή του “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, όπως και η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στα στούντιο στο Γαλάτσι και προετοιμάζεται για να βγει στον αέρα του “Fays time” στον ΣΚΑΙ.