Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης αυτή την Κυριακή 14/4 ταξιδεύει στις Μαλδίβες

Φαντασμαγορικό το trailer

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης αυτή την Κυριακή 14/4 ταξιδεύει στις Μαλδίβες

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση»! Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους.

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στο μικρότερο κράτος στον κόσμο, τις εξωτικές Μαλδίβες

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο, αυτή την Κυριακή 14/4 με το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στις Μαλδίβες που θα προβληθεί στις 17:45 στο OPEN beyond!

Οι Εικόνες επισκέπτονται το νησάκι Ούνγκου Φάρου για να δουν από κοντά τη ζωή των ντόπιων, καταδύονται στον μαγευτικό βυθό των Μαλδιβών και βιώνουν μία εμπειρία ζωής με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη κάνοντας skydiving!!!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την ανέγγιχτη ομορφιά του πολυτελούς resort κάνοντας ποδηλατάδα νωρίς το πρωί, απολαμβάνουν ένα ονειρεμένο πρωινό μέσα στη θάλασσα και επιδίδονται σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό παραμονής μέσα στον πάγο.

Δείτε επίσης: Τάσος Δούσης: Αυθεντικός & αποκαλυπτικός κάνει σκληρή κριτική για όλους και για όλα με γλώσσα που «τσακίζει»

To trailer

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο (13/04) ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στο Βιετνάμ! Μη χάσετε το επεισόδιο με το τέταρτο μέρος του ταξιδιού που θα προβληθεί σε επανάληψη στις 17:45 στο OPEN Beyond.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!