«Σάββατο με Φίλους!» με τον Χρήστο Φερεντίνο: Καλεσμένος ο Κώστας Μακεδόνας

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Σάββατο με Φίλους!» με τον Χρήστο Φερεντίνο: Καλεσμένος ο Κώστας Μακεδόνας

Μας έχει χαρίσει τα ωραιότερα «Μαργαριτάρια»- τραγούδια! Μαζί του έχουμε κάνει βόλτες με το «Ποδήλατο» φορώντας «Κόκκινα γυαλιά» στον «Λευκό Πύργο»! Έχει σταθεί «Αντικριστά» μας από το 1987 όταν τον «βάφτισε» η Λίνα Νικολακοπούλου και μετρά εκατοντάδες ώρες «πτήσεων» πάνω στη σκηνή αλλά και στον... αέρα. Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα για να περάσουμε όλοι μαζί ένα ωραίο «Σάββατο με φίλους!»

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Φερεντίνος, Ελένη Καστάνη
Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Φερεντίνος, Ελένη Καστάνη

Το μουσικό μας στέκι επισκέπτεται και ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει τραγούδια από την επικείμενη δισκογραφική τους συνεργασία, αλλά και παλιά και αγαπημένα με την υπογραφή του συνθέτη. Επίσης, στη σκηνή θα βρεθούν ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Μαίρη Δούτση, η Μιρέλα Πάχου, η Σαλίνα Γαβαλά, ο Χρήστος Μπότσης και η Βασιλεία Τζίνα. Ανατρεπτικές διασκευές και απρόσμενες ερμηνείες μας χαρίζουν οι Salonique Brass Band και το φωνητικό σύνολο En Chor, που συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα επάνω στη μουσική σκηνή του ΣΚΑΪ.

Γιάννης Χατζηγεωργίου, Χρύσα Κλούβα, Νίκη Σερέτη
Γιάννης Χατζηγεωργίου, Χρύσα Κλούβα, Νίκη Σερέτη

Δείτε το trailer:

Δείτε επίσης: Σάββατο με φίλους: Την χάζευαν όλοι! Χαμός στο ΣΚΑΙ με το "καυτό" τσιφτετέλι της Στέλλας Κοσμοπούλου

Πρωτιά για το «Σάββατο με φίλους» για τον μήνα Μάρτιο

Η εκπομπή «Σάββατο με φίλους!» με τον Χρήστο Φερεντίνο συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια έχοντας κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών αλλά και την προτίμησή τους καθώς και για τον μήνα Μάρτιο παρέμεινε πρώτη στη ζώνη προβολής της, σημειώνοντας στο γενικό σύνολο 12,8% ενώ 2.214.166 τηλεθεατές μπήκαν στην παρέα του Σαββάτου έστω και για 1’!

Άννα Κουτσαφτίκη
Άννα Κουτσαφτίκη

Αυτό έρχεται σε απόλυτη συνέπεια με τη γενικότερη δυναμική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης που καταγράφει το «Σάββατο με φίλους!» τους τελευταίους μήνες. Από τον Ιανουάριου, όταν δηλαδή ξεκίνησε η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο, κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό σύνολο με ποσοστό 15,6% ενώ 2.401.473 φίλοι και τηλεθεατές έγιναν μέλη της μεγάλης παρέας του Σαββάτου έστω και για 1'.