Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή της από το Mega - Πρόταση μεγατόνων από άλλο κανάλι!

Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το οριστικό διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, σήμανε συναγερμό και κινητοποίησε αυτομάτως τα μεγάλα στελέχη άλλων καναλιών, που μπήκαν αμέσως στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων. Η απόφαση αυτή που μας ήρθε σαν αποκλειστική πληροφορία, είναι πολύ “φρέσκια” και πιθανόν με τα σημερινά δεδομένα να ακούγεται ότι είναι απίθανο να συμβεί - λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Ελένης Μενεγάκη - ωστόσο είναι είδηση της τελευταίας στιγμής και μια πρόταση – βόμβα από άλλο κανάλι που θα αλλάξει τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σας το είχαμε πει μερικούς μήνες πριν στο youweekly.gr, ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα δεχτεί μείωση του 50% των αποδοχών της από το Megaλο κανάλι και ότι στην περίπτωση αυτή, θα υπάρξει ένα ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων που θα μας εκπλήξουν. Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το Mega και μια νέα εξέλιξη για το μέλλον της έρχεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Το Mega ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά, και ο ΑΝΤ1 θέλει την Ελένη Μενεγάκη.

Φαίη Σκορδά

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα πρόταση

Μπορεί η παρουσιάστρια στο μυαλό της, εδώ και πολύ καιρό να είχε μόνο διακοπές και χαλάρωση με την οικογένειά της για την επόμενη μέρα, όμως, όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι εχθές το βράδυ. Γιατί η είδηση της αποχώρησής της Ελένης Μενεγάκη σήμανε συναγερμό και ταυτόχρονα οι συσκέψεις που γινόντουσαν σε ένα άλλο κανάλι, αυτό του Αμαρουσίου, την έβαζαν στο κάδρο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη χρονιά.

Ελένη Μενεγάκη mega

Η πρόταση- βόμβα που έσκασε μόλις, έρχεται από τον ΑΝΤ1, που σκέφτηκε ότι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στην αναπροσαρμογή του προγράμματός του για την επόμενη σεζόν, θα ήταν ιδανικό. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνουν συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με την παρουσιάστρια, που σκέφτονται να την εντάξουν στην μεσημεριανή ζώνη, που για την ώρα παίζουν επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών.