J2US highlights (20/4): Ο ερωτευμένος Νίκος Κοκλώνης, η ανακοίνωση για τη Δέσποινα Βανδή και η διπλή αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US highlights (20/4): Ο ερωτευμένος Νίκος Κοκλώνης, η ανακοίνωση για τη Δέσποινα Βανδή και η διπλή αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Just the 2 of Us προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κανάλι του ALPHA και τα είχε όλα. Γέλιο, συγκινήσεις, τραγούδι, χορό, αλλά και μία αποχώρηση, η οποία ήταν μάλιστα διπλή αυτή τη φορά, κάτι που τους ξάφνιασε όλους.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 20/4 στο J2US

Ξέχασε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος – Τον «δίκασε» ο guest κριτής Light

Νέο επεισόδιο στο J2US με τον Light να παίρνει θέση στην κριτική επιτροπή, ως guest, ανάμεσα στη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δέσποινα Βανδή. Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης τον υποδέχτηκε μέσα σε χειροκροτήματα, η Βίκυ Σταυροπούλου πέταξε ατακάρα: «Πρώτη φορά θα με δείτε τόσο κοντά με κάτι... light!», και το show ξεκίνησε.

Πρώτος διαγωνιζόμενος ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη που τραγούδησαν το «Κάτι» της Καίτης Γαρμπή. Παρότι συμμετέχει για δύο μήνες στο show του Alpha, ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχει βελτιωθεί φωνητικά, ενώ σε κάποια στιγμή ξέχασε και τα λόγια του.

Δείτε επίσης: J2us: Ευχέλαιο στο πλατό - Τα κακά μαντάτα

Τα σχόλια των κριτών προφανώς δεν ήταν θετικά. «Γιάννη μου, είσαι λίγο σαν έκπληξη κάθε φορά, δεν ξέρουμε τι θα μας βρει. Κάποιες φορές λίγο καλύτερα, άλλες χειρότερα. Από την προηγούμενη φορά τώρα είναι στο χειρότερα γιατί ξέχασες τα λόγια σου. Έχεις μια αμηχανία!», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

«Τι περίεργο ήταν αυτό σήμερα; Δεν προλάβαινες τα βήματα, δεν ακούσαμε τα μισά, τα άλλα μισά δεν θέλαμε να τα ακούσουμε. Χειρότερο δεν σε έχω δει. Μετά πήγες να την κοπανήσεις κάτω, θέλει τρυφερότητα. Πώς την άρπαξες έτσι; Κατά τ’ άλλα ήσουν αίσχος, δεν ήταν καλό μανάρι μου. Γελάσαμε-γελάσαμε, τώρα αγρίεψαν τα πράγματα», του είπε ο Σταμάτης Φασουλής. Περιέργως η Καίτη Γαρμπή, που τραγούδησε αρχικά το κομμάτι, ήταν πιο επιεικής.

Ο Light πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν θα με ξαναδείτε! Ήρθα να δω πώς κρίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω ότι δεν φάνηκε να ξέρετε το τραγούδι, ούτε να πατάει πολύ. Ήταν λίγο δυο λαλούν και τρεις χορεύουν η φασούλα. Δεν ξέρω και το standard ποιο είναι... Ούτε εμένα μου άρεσε». Του έβαλε μάλιστα και τη χαμηλότερη βαθμολογία απ' όλους.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον έρωτά του: «Δεν είναι από νησί, αλλά από τη Στερεά Ελλάδα»

Μεγάλα ντέρτια χθες το βράδυ για τον Νίκο Κοκλώνη και φάνηκε στο J2US! Ο παρουσιαστής δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες με τη «βοήθεια» της Δέσποινας Βανδή. Με αφορμή το νησιώτικο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, που ξεσήκωσε το κοινό του Alpha, έκανε και την αποκάλυψη για την καταγωγή του.

Αφού την ευχαρίστησε για την ερμηνεία της, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Δεν ρώτησα ζώδιο. Δεν είναι από νησί, αλλά από τη Στερεά Ελλάδα». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, που ήθελε να πει δύο λόγια για τα τραγούδια που αγάπησε, καθώς και για την εποχή που πήγαινε στη Μαδρίτη, έτοιμη να γίνει μητέρα.

«Θέλω να πω κάτι για τα νησιώτικα, τα οποία έλεγα 20 χρόνια πριν στον Λυκαβηττό, όταν έφευγα για τη Μαδρίτη γράφοντας mother στην κοιλιά μου. Αυτά τα τραγούδια τα αγάπησα μέσα από τη φωνή του Γιάννη Πάριου. Αισθάνθηκα σαν να έγινα δίαυλος για να αγαπηθούν στα μικρότερα παιδάκια τα νησιώτικα. Εγώ τα πήρα από τον Γιάννη, εκείνος τα πήρε από τους σπουδαίους νησιώτες -κι εκείνος Παριανός είναι. Κάθε φορά στις συναυλίες μου νιώθω ότι αν δεν πω τα νησιώτικα, κάτι λείπει», ανέφερε στον αέρα του J2US η Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε ξανά στον έρωτά του μετά. «Είμαι ερωτευμένος και με την πανσέληνο, αλλά έχουμε live να τα πούμε και αυτά. Ξεκίνησα ανεβαστικά γιατί συνήθως στον έρωτα στην αρχή είσαι up και μετά πέφτεις», είπε ο παρουσιαστής του J2US.

Απούσα η Δέσποινα Βανδή από το επόμενο live – Θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ

Έναν guest κριτή υποδέχτηκαν στο χθεσινό live (20/4) του J2US τα υπόλοιπα μέρη της επιτροπής. Ο Light κάθισε ανάμεσα στην Βίκυ Σταυροπούλου και την Δέσποινα Βανδή, και μέχρι στιγμής δεν έχει απογοητεύσει με τα σχόλιά του.

Ούτε την επόμενη εβδομάδα θα είναι σταθερή η σύνθεση της κριτικής επιτροπής, καθώς μία από τις γυναίκες του J2US θα λείπει στο εξωτερικό. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, που αμέσως μετά την εμφάνιση της Ζωής Παπαδοπούλου με τον Μανώλη Κλωνάρη, ανακοίνωσε πως το επόμενο Σάββατο 27 Απριλίου θα βρίσκεται για τις εμφανίσεις της στο Σίδνεϊ.

«Θέλουμε να ακούσουμε τη Ζωή εδώ, live», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαντάει πως και αυτό θα συμβεί. Τότε η κριτής του J2US ρώτησε με παιχνιδιάρικο ύφος: «Πότε θα το κάνετε, όταν θα λείπω; Μην τυχόν το κάνετε την επόμενη εβδομάδα που δεν θα είμαι εδώ και θα είμαι στο Σίδνεϊ». Κάπως έτσι πρόδωσε την απουσία της από το 10ο live του J2US.

Διπλή αποχώρηση στο show, αυτά τα ζευγάρια εμφανίστηκαν για τελευταία φορά

Ένα ακόμα live του J2US έφτασε στο τέλος του, και ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Στο αποψινό show, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία άσχημη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους, καθώς είχαμε διπλή αποχώρηση. Δύο ζευγάρια θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν τα ταίρια τους.

Το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο για ένα απ' τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν απόψε στο J2US, καθώς έχουν λάβει ορισμένες από τις χειρότερες κριτικές στο show, με τους κριτές να απορούν πώς άντεξαν 9 live σερί.

Ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη, η Αποστολία Ζώη με τον Στέλιο Δρουμαλιά και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη ήταν οι υποψήφιοι, με τους συμπαίκτες τους να σώζουν τους πρώτους. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε με 6-4 και δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο πρώτα ζευγάρια. Στον αντίποδα ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη συγκέντρωσαν 0 ψήφους για παραμονή!

Κάπως έτσι η Αποστολία Ζώη με τον Στέλιο Δρουμαλιά και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη άφησαν πίσω τους το J2US. «Έλεγα ότι θα κάνω Πάσχα, αλλά τελικά θα κάνω Μεγάλη Εβδομάδα», σχολίασε με χιούμορ o ηθοποιός, με τους κριτές να τονίζουν ότι ήταν... άθλος το γεγονός ότι έφτασε μέχρι εδώ. O Light έκανε πλάκα και τους είπε ότι... κι εκείνος θα αποχωρήσει μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο show ο Γιάννης Καπετάνιος είχε ξεχάσει τα λόγια του, ερμηνεύοντας το «Κάτι» της Καίτης Γαρμπή, αποσπώντας ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες από τους κριτές.