Εικόνες: Που μας ταξιδεύει ο Τάσος Δούσης Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Ένας μαγευτικός προορισμός στην Ελλάδα κι ένας στο εξωτερικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εικόνες: Που μας ταξιδεύει ο Τάσος Δούσης Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση»! Μη χάσετε το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου, στις 11:45 στο OPEN το πρώτο επεισόδιο στο νησί της Κέρκυρας ενώ την Κυριακή του Πάσχα στις 11:45 θα δείτε το δεύτερο επεισόδιο του ταξιδιού ενώ στις 20:00 την ίδια ημέρα θα προβληθεί το πρωτότυπο επεισόδιο με το δεύτερο επεισόδιο στην Κυανή Ακτή.

Τι θα δούμε στις Εικόνες

Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα, το αρχοντικό νησί των Φαιάκων, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ‘χάνονται’ στα καντούνια της Παλιάς Πόλης, κάνουν ατελείωτες βόλτες στη Σπιανάδα, ακολουθούν τα βήματα των ποπολάρων στο Λιστόν, εντυπωσιάζονται από το κτίριο του Δημαρχείου και δοκιμάζουν πεντανόστιμα παραδοσιακά πιάτα. Στη συνέχεια ανακαλύπτουν το Αγγελόκαστρο, την Παλαιοκαστρίτσα και μαγεύονται από τις εξωτικής ομορφιάς παραλίες που επισκέπτονται.

Εξερευνούν την Κέρκυρα, μαγεμένοι από τις αμέτρητες ομορφιές του νησιού των Φαιάκων. Επισκέπτονται το Παλαιό Φρούριο, την πανέμορφη γειτονιά Καμπιέλο, το χωριό Παλιά Περίθεια, το ξακουστό Ποντικονήσι, ζουν το μύθο στο Κανάλι της Αγάπης, βιώνουν μία απίστευτη εμπειρία στην ‘έρημο Σαχάρα’ της Κέρκυρας και για το τέλος δειπνούν σ’ ένα αρχοντικό 300 ετών και φτιάχνουν παραδοσιακές μάντολες και μαντολάτο!

Κυανή Ακτή

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στο «κόσμημα» της γαλλικής όχθης της Μεσογείου, τη γεμάτη εκπλήξεις Κυανή Ακτή!!!

Επισκέπτονται το αριστοκρατικό και με αέρα πολυτέλειας Μονακό όπου έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την υπέροχη θέα από το παλάτι του κρατιδίου και να απολαύσουν μία όαση πρασίνου στο κέντρο του Πριγκιπάτου. Επίσης εξερευνούν το Μόντε Κάρλο, μία από τις πιο πλούσιες συνοικίες στον κόσμο, και πίνουν τον καφέ τους στο Café de Paris, ένα ιστορικό café – σύμβολο της πόλης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη συνέχεια ανακαλύπτουν μικρά μυστικά της Νίκαιας, όπως τον Ρωσικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, την κομψή πλατεία Μασένα, το διάσημο γλυκοπωλείο Henri Auer και το γραφικό λιμάνι της Νίκαιας. Στην αγορά Σαλέγια ψωνίζουν μοναδικά σουβενίρ και καταλήγουν στην Προμεντάντ ντεζ Ανγκλέ για ατελείωτη περαντζάδα!

Το trailer των Εικόνων

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube