Κυριακή του Πάσχα: Γλέντι μέχρι τελικής πτώσης στο OPEN - Οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές & οι δημοσιογράφοι που θα υποδεχτoύν Τσολάκη και Ζαρίφη

Η αμαλπίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κυριακή του Πάσχα: Γλέντι μέχρι τελικής πτώσης στο OPEN - Οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές & οι δημοσιογράφοι που θα υποδεχτoύν Τσολάκη και Ζαρίφη

Κυριακή του Πάσχα και το OPEN έχει ετοιμάσει το μεγαλύτερο γλέντι της χρονιάς! Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους συνεργάτες τους, μας υποδέχονται σε μια μοναδική γιορτή, σε ένα διαφορετικό πλατό μέσα στη φύση για να διασκεδάσουμε παρέα, ανήμερα του Πάσχα!

Από τις 13:45 μέχρι και τις 18:45, πριν από την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το τραγούδι και ο χορός δεν σταματάνε. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς, τα αρνιά έχουν μπει στη σούβλα και το τραπέζι έχει στρωθεί πασχαλινά για να υποδεχτεί τους υπέροχους καλεσμένους!

Η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Κονιτόπουλος παίρνουν το μικρόφωνο και το κέφι παίρνει φωτιά! Μουσική, τραγούδι και χορός μέχρι τελικής πτώσης!

Δείτε επίσης στο Opentv: Το πρόγραμμα της Μ.Εβδομάδας - Απευθείας συνδέσεις με Ιερούς Ναούς

OPEN Πάσχα

Η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Κατερίνα Νικολοπούλου, ο Νάσος Γουμενίδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Αντώνης Παπαηλίας, η Άννα Ζηρδέλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Δημήτρης Σαράντος, ο Νίκος Νικητέας και η Τζώρτζια Συρίχα διασκεδάζουν με την ψυχή τους και εύχονται καλό Πάσχα με την πιο θετική διάθεση.

Τις ευχές της δίνει και όλη η οικογένεια του OPEN, με τους παρουσιαστές του σταθμού να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα αυτή. Ακόμα, στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχει ο Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος του Γιώργου Φραγκάκη και η Παιδική, Νεανική, Γυναικεία Χορωδία Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και η Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου με την μαέστρο Εύη Χλωρού.

OPEN Κυριακή του Πάσχα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ OPEN ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 13:45