ΑΝΤ1: Δυσάρεστα νέα για αγαπημένη εκπομπή - Οριστικό τέλος

Όλο το παρασκήνιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Δυσάρεστα νέα για αγαπημένη εκπομπή - Οριστικό τέλος

Τα τηλεοπτικά είναι σε φάση αναπροσαρμογής, καθώς το τέλος της σεζόν πλησιάζει και έτσι οι ιθύνοντες από τα κανάλια είναι σε έντονες συζητήσεις με πρόσωπα, που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν τα προγράμματα της σεζόν 2024-2025.

Σχετικά με τον ΑΝΤ1 έγινε γνωστή μια νέα απόφαση για ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2023 - με ένα δημοφιλή ηθοποιό να αναλαμβάνει τον ρόλο της παρουσίασης. Το εν λόγω πρόγραμμα έκανε αίσθηση λόγω της ιδιαιτερότητας του - μιας και δεν είχαμε δει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική τηλεόραση - ωστόσο τα νέα που μαθαίνουμε για αυτό δεν είναι τόσο θετικά.

Ο λόγος για τους Προδότες και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου. Το κανάλι ήταν θετικό στο να βγάλει και δεύτερο κύκλο στον αέρα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μαρκουλάκη όμως αλλάζουν τα σχέδια (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Μαρκουλάκη στην πρεμιέρα).

Το πρόγραμμα που δεν θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1

Πιο αναλυτικά, λέγεται ότι το σίριαλ ''Ο Γιατρός'' στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός αναμένεται να προβάλλει και δεύτερο κύκλο, επομένως ο ηθοποιός δεν δύναται να παρουσιάσει και τους Προδότες. Έτσι λοιπόν, ο ΑΝΤ1 όχι μόνο ''παγώνει'' την εκπομπή αλλά όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο δεν αγόρασε ξανά τα δικαιώματά του.