Tv Queen: Πρώην του Παντελή Παντελίδη διεκδικεί τον τίτλο της παρουσιάστριας - Μισή Ασιάτισσα, ψηλή, μελαχρινή

Η σχέση με τον τραγουδιστή που λίγοι γνώριζαν και γνωρίζουν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

16 γυναίκες έχουν όνειρο να γίνουν παρουσιάστριες (δείτε εδώ τα βιογραφικά τους) και το Tv Queen τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν το όνειρό τους αυτό πραγματικότητα. Κάποιες βγαίνουν για πρώτη φορά στο γυαλί, άλλες πάλι έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας. Παράδειγμα αυτού, η Τζένη Λάττου.

Η καταγωγή της είναι από την Σιγκαπούρη από την πλευρά της μητέρας της και από την Ελλάδα από την πλευρά του πατέρα της και έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, ωστόσο ασχολείται από μικρή ηλικία και με την γυμναστική και έχει πτυχίο fitness trainer.

Τζένη Λάττου: Στο παρελθόν αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη

Στο παρελθόν η Τζένη Λάττου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ότι τον είχε αγαπήσει πολύ, ενώ συνειδητά δεν το είχε αποκαλύψει δημόσια σεβόμενη την οικογένειά του.

«Ήταν ένας που πέρασε από την ζωή μου, τον αγάπησα πολύ. Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό στην οικογένειά του και μόνο δεν ήθελα να βγω να πω κι εγώ ναι τον ήξερα και μένα ήταν στην ζωή μου. Δεν υπάρχει λόγος.», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ενώ στον αέρα ταυτόχρονα προβλήθηκαν και κάποιες κοινές τους φωτογραφίες.