Μαρία Αναστασοπούλου: «Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις;» - Μυστήριο η παραμονή της στον ΑΝΤ1

Οριστικό το τέλος της από τον Γιώργο Παπαδάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: «Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις;» - Μυστήριο η παραμονή της στον ΑΝΤ1

Οριστικό είναι το τέλος της Μαρίας Αναστασοπούλου από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Η παρουσιάστρια μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στον αέρα (δείτε καβγάδες τους), πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει στην εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Την ώρα που παραμένει μυστήριο αν θα συνεχίσει όμως στον ΑΝΤ1, η Έλενα Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα σήμερα 11/6 ανέφερε πως οδεύει προς το Φάληρο.

«Στον Γιώργο Παπαδάκη του χρόνου δεν θα υπάρχει ένα ισάξιο μέλος, θα υπάρξει η παλιά συνταγή. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που θα είναι δίπλα του», ανέφερε η δημοσιογράφος του ALPHA.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον ΑΝΤ1

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε στην συνέχεια η ίδια η Μαρία Αναστασοπούλου, όπου είπε αρχικά «Η εκλογική βραδιά είχε πολύ ενδιαφέρον και φοβερές εκπλήξεις. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως το περιστατικό με τη Λιάνα, αλλά ήταν ενδιαφέρουσα βραδιά».

Σε ερώτηση σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, απάντησε πως «Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις όλοι, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένω τη στιγμή που θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Που τα ξέρετε όλα αυτά;».

Να σημειωθεί πως δεδομένου ότι η δημοσιογράφος θα αφήσει τη θέση της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη θα πρέπει να υπάρξει ο/η αντικαταστάτης της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το κανάλι είναι σε συζητήσεις και μάλιστα έχει πρόθεση να γίνει εσωτερική μετακίνηση. Τι σημαίνει αυτό; Η πιο πιθανή λύση είναι να ''μετακινηθεί'' στη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου ένας δημοσιογράφος - δείτε εδώ.