Ζήνα Κουτσελίνη: Γιατί καθυστερούν να πέσουν οι υπογραφές με το STAR; Μένει η φεύγει από το κανάλι

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: Γιατί καθυστερούν να πέσουν οι υπογραφές με το STAR; Μένει η φεύγει από το κανάλι

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα την Τετάρτη 12/6 στην εκπομπή Πρωινό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη, την Πέμπτη 13/6 ήρθε μια ασφαλής πληροφορία για το αν μένει ή φεύγει η παρουσιάστρια από το Star .

Από τη μεριά του ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη ''γυρνοβολάει'' όπως είπε σε άλλα κανάλια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μετέφερε την είδηση που θεωρεί, ότι θα επιβεβαιωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Ζήνα Κουτσελίνη λοιπόν παραμένει στο κανάλι του Star και το μόνο που απομένει είναι πέσουν οι υπογραφές με την παρουσιάστρια του Happy Day να τονίζει, πως αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο μια τυπική διαδικασία (δείτε εδώ τη σωσία της Ζήνας Κουτσελίνη).

Οι αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη

«Επειδή πριν συζητήσαμε το θέμα της Ζήνας Κουστελίνη και τι θα κάνει, που θα μείνει. Μου ήρθαν κάποιες πολύ ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες και όταν λέω έγκυρες εννοώ διασταυρωμένες. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, με σιγουριά, ότι η Ζήνα θα παραμείνει στο κανάλι της. Θα παραμείνει στο Star, το θέμα της υπογραφής είναι τυπικό, αυτό γνωρίζω εγώ και έχω καλό ρεπορτάζ στο αδελφό κανάλι.

Η Ζήνα έχει το Star στην καρδιά της, είναι ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα εκτιμά τις ανθρώπινες σχέσεις, το ήσυχο περιβάλλον, τη σταθερότητα. Υπήρχαν και σε άλλες φάσης της επαγγελματικής της πορείας πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και με πολύ πιο υψηλές αποδοχές, αλλά εκείνη προτίμησε τη σταθερότητα και το κανάλι και την οικογένεια που την ανέδειξε.

Οπότε μπορώ να σας πω εγώ θα επιβεβαιωθώ και πολύ σύντομα από κάποια τηλέφωνα και μηνύματα που δέχτηκα ότι η Ζήνα θα παραμείνει στο Star. Το θέμα της υπογραφής είναι τυπικό. Το λέω για να μην αγχώνονται και κάποιοι ότι κάνει γυροβολιές και ραντεβού κλπ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.