Μαρία Αναστασοπούλου: "Κολλάνε" οι διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 - Ο απαράβατος όρος από το κανάλι

Σχετικά με την αποχώρησή της από το Καλημέρα Ελλάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη 13/6 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού και την Τίνα Μεσσαροπούλου σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία κατά πιθανότητα θα αποχωρήσει από το Καλημέρα Ελλάδα.

Η ίδια η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια δεν έχει διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει την είδηση. Σε κάθε περίπτωση όμως η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σε συζητήσεις με το κανάλι σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι από τον Σεπτέμβρη.

Δείτε επίσης: Καλημέρα Ελλάδα: Τα τρία πρόσωπα που θέλει ο ΑΝΤ1 στη θέση της Αναστασοπούλου - Ανάμεσα σε δύο άντρες και μία γυναίκα

Οι συζητήσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1

Το ρεπορτάζ ωστόσο της Τίνας Μεσσαροπούλου αναφέρει ότι η Αναστασοπούλου θέλει να παραμείνει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου από την άλλη της βάζει έναν όρο να συνδυάσει ψυχαγωγία με ενημέρωση κάτι που Μαρία Αναστασοπούλου δεν το επιθυμεί.

Και επειδή λοιπόν έχει γίνει αρκετά μεγάλη συζήτηση σχετικά με την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το Καλημέρα Ελλάδα, πριν από λίγες ημέρες δημοσιογράφος από το Πρωινό Σουσού πλησίασε την δημοσιογράφο αποσπώντας της δηλώσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον: «Είναι μια περίοδος που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι θα τη βρούμε την άκρη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η φετινή χρονιά έχει μόνο θετικό πρόσημο, γιατί αυτή η επιλογή μας βγήκε σε πολύ καλό και είμαστε όλοι πολύ κερδισμένοι από όλο αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε».

Όταν ρωτήθηκε, στη συνέχεια, αν θα μεταφερθεί από την πρωινή καθημερινή ζώνη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, δήλωσε: «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω κάτι ούτε να διαψεύσω, ότι είναι θα το ανακοινώσει το κανάλι, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις».

Και στο τέλος, επειδή ρωτήθηκε εάν ισχύει το "διαζύγιο", επισήμανε: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι μια πολύ χρήσιμη συνεργασία. Αυτό μπορώ να το πω. Όποιος συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαδάκη παίρνει πράγματα. Οπότε μόνο θετικό πρόσημο μπορώ να βάλω», (δείτε εδώ το βίντεο).