Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA

Τι είπε στους δημοσιογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του MEGA και να υπογράψει με άλλο κανάλι. Η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι, ολοκληρώθηκε και μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε της "Ελένης".

Όπως έχει ειπωθεί, η παρουσιάστρια παρά τις συζητήσεις με το σταθμό, δεν βρήκαν την χρυσή τομή ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τις φήμες να λένε πως δεν τα βρήκαν κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Η Ελένη άλλωστε κοστολογεί ακριβά το όνομα της.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα στον αέρα της εκπομπής πετάει αρκετές σπόντες τόσο μιλώντας στην κάμερα, όσο και στους συνεργάτες της. Η αμηχανία στις 13/6 σε μια συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήταν εμφανέστατη.

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για το MEGA

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ελένη Μενεγάκη έξω από στούντιο και την ρώτησαν σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της. Η παρουσιάστρια ωστόσο που δεν μιλάει για τα επαγγελματικά της απλά είπε στους δημοσιογράφους: «Εδώ θα είμαστε το Σαββατοκύριακο. Συνέχεια μπάνια κάνω, δεν με βλέπετε; Να προσέχετε εδώ γιατί έχει πολύ ήλιο».

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει ήδη ένα πρόλογο για την αποχώρηση της από το κανάλι. Πριν από λίγες ημέρες οσο χόρευε με τα κομμάτια, που έπαιζαν στο πλατό, η ίδια παράλληλα ενημέρωσε τους τηλεθεατές της πως σε είκοσι ημέρες θα ολοκληρώσει την εκπομπή αφήνοντας στη συνέχεια ένα μήνυμα με περίεργο ύφος.

«Παιδιά, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει είκοσι ημέρες εμείς και γεια σας, εσείς συνεχίζετε…», είπε.