Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το πρώτο trailer της νέας ταξιδιωτικής του εκπομπής στον ΑΝΤ1 - Αυτός είναι ο τίτλος της

Είναι επίσημο πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει αναλάβει να υλοποιήσει τρία project στο κανάλι του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Το The 2night Show, το τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και την ταξιδιωτική εκπομπή για την οποία μιλάει στις συνεντεύξεις του το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι τώρα κρατούσε το όνομα της τελευταίας κρυφό, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου βγήκε στον αέρα το πρώτο trailer και έτσι αποκαλύφθηκε και ο τίτλος της. «The Road Show», ονομάζεται και θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το πρώτο trailer της νέας ταξιδιωτική εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Έχει πραγματοποιήσει ήδη γυρίσματα στην Κρήτη, στην Αλεξανδρούπολη και στη Λειβαδιά, αλλά όλο το καλοκαίρι θα συνεχίσει τα ταξίδια του και σε άλλους προορισμούς. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε ο ίδιος είναι μέσα στη φύση, ψάχνοντας τον σωστό δρόμο μαζί με τον συνεργάτη του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μιλάει παντού, εκτός από τη δική μας εκπομπή! Να τον ενημερώσω ότι...»

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσουμε γυρίσματα την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με τις τρεις εκπομπές, είναι πολλοί που εργάζονται από πίσω. Η ταξιδιωτική εκπομπή δεν θα λέγεται “Όμορφος κόσμος”, είναι μία προσωπική ιστορία. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, που έχει περάσει από κρίση και 40 κύματα. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Είμαι πολύ περίεργος κι εγώ», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό, πριν από δύο μήνες συγκεκριμένα, για το νέο του project στην κάμερα του Breakfast@Star, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν μόνο 8-12 επεισόδια καθώς δεν μπορεί να αφήσει τον γιο του για μεγάλο χρονικό διάστημα.