18 χρόνια θυμόμαστε Χρήστο Φερεντίνο - Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Deal!

Τέλος εποχής, αρχή μιας άλλης...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
18 χρόνια θυμόμαστε Χρήστο Φερεντίνο - Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Deal!

Ήταν Φεβρουάριος του 2005 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το Deal, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ALPHA με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντινό. Το τηλεπαιχνίδι αυτό κατάφερε γρήγορα να σημειώσει τεράστια επιτυχία και απίστευτη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό που έμεινε στον αέρα 18 ολόκληρα χρόνια, μέχρι πέρυσι, τον Ιούλιο του 2023 που ο επί τόσα χρόνια παρουσιαστής του αποχώρησε αφήνοντας το... ακυβέρνητο!

Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη πάντα ανοίγει δεν λένε;

Από την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου από τον ALPHA και μετά, οι ιθύνοντες του σταθμού έψαχναν μανιωδώς το κατάλληλο πρόσωπο για να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση και τελικά το βρήκαν στα μάτια ενός επίσης επιτυχημένου δημοσιογράφου.

Ο νέος παρουσιαστής του Deal!

Γεννημένος στο Παγκράτι και με καταγωγή από Αλεξανδρούπολη, ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ ξεκινώντας από την “ΕΡΤ”. Μετά από μια εικοσαετία στο MEGA, συνέχισε την πορεία του στην “COSMOTE TV”, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή “Πνίξτε τον Φουνταριστό” με τον Μηνά Τσαμόπουλο, μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του “ΣΚΑΙ”. Η κύρια ενασχόληση του είναι η παρουσίαση αθλητικών εκπομπών και οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Ο λόγος για τον Γιώργο Θαναηλάκη!