ΣΚΑΙ: Αποχώρησε ξαφνικά από το κανάλι του Φαλήρου - Τα προβλήματα και η απομόνωση

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Αποχώρησε ξαφνικά από το κανάλι του Φαλήρου - Τα προβλήματα και η απομόνωση

Όλα τα κανάλια αυτή την περίοδο βρίσκονται σε φάση αναζήτησης, συζητήσεων και συμφωνιών για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που συμβαίνουν δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, αλλά και κάποιες πίσω από αυτές.

Ένα νέο, συγκεκριμένα, έγινε γνωστό για τον σταθμό του Νέου Φαλήρου, το ΣΚΑΙ, το οποίο έπεσε σαν βόμβα στον χώρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, μία γυναίκα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από αυτόν, μετά από επτά χρόνια συνεργασίας.

Ποιος αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ

Ο λόγος για την Εύη Κουτσαυτάκη, την Διευθύνουσα Σύμβουλο του καναλιού. Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου αναφέρουν πως οι σχέσεις της με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν πλέον οι καλύτερες, κι αυτό γιατί η ίδια προσπαθούσε για πολύ καιρό να εδραιώσει την ψυχαγωγία στο πρόγραμμα, δαπανώντας υπερβολικά ποσά, χωρίς να υπάρχει επιτυχία, εφόσον φαίνεται πως για την ενημέρωση προτιμά ο κόσμος τον συγκεκριμένο σταθμό.

Δείτε επίσης: Μαρία Μπακοδήμου - Η πρώτη όλο νόημα ανάρτηση μετά το οριστικό φινάλε στον ΣΚΑΪ με το Γειά Σου

Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως αναφέρεται, της είχε απαγορεύσει να ασχολείται με το ενημερωτικό κομμάτι, ενώ είχε ήδη πάρει την απόφασή του να κόψει τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, με αποτέλεσμα η Εύη Κουτσαυτάκη να ήταν απομονωμένη στο εσωτερικό του καναλιού.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κακή και απαξιωτική συμπεριφορά της προς τους υφιστάμενους της, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, με την ίδια να ρίχνει τα δικά της λάθη σε άλλους, οδήγησαν στην αποχώρησή της και φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλες το επόμενο διάστημα.

Εύη Κουτσαυτάκη αποχώρηση ΣΚΑΙ

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».

TAGS