Φέτος η Φαίη Σκορδά μπήκε δυναμικά στη “μάχη” της πρωινής ζώνης. Έχοντας φύγει η Ελένη Μενεγάκη από το MEGA και η Δανάη Μπάρκα έχει μεταφερθεί στην μεσημεριανή ζώνη, η παρουσιάστρια είναι το νούμερο ένα πρόσωπο του σταθμού κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Δεύτερη εβδομάδα σερί και η Φαίη για ακόμα μια φορά βγήκε πρώτη σε ποσοστά, αφήνοντας κατά πολύ πίσω της τόσο την Super Κατερίνα στον ALPHA όσο και τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Οι “θυσίες” που έκανε το MEGA για να “πουσάρει” την Σκορδά

Buongiorno MEGA Φαίη Σκορδά

Ωστόσο, για να καταφέρει το Buongiorno να αγαπηθεί από τον κόσμο και να το συνηθίσουν οι τηλεθεατές “έβαλε το χεράκι του” και το κανάλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, το MEGA για να δώσει χρόνο στην εκπομπή να βρει τα πατήματα της, τις πρώτες δέκα ημέρες τις σεζόν συμφώνησε να μειώσουν τα διαφημιστικά διαλείμματα και να δώσει χρόνο σε καθαρό περιεχόμενο. Για παράδειγμα έκαναν έναρξη στις 09:20 και το πρώτο διαφημιστικό ήταν στις 10:10, ενώ σε 3,5 ώρες που διαρκεί η εκπομπή έκαναν μόλις 5 διαλείμματα.

Η συνθήκη όμως αυτή τελειώνει και πλέον η εκπομπή θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς βάζοντας περισσότερες διαφημίσεις. Άλλωστε το Buongiorno έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό και σκίζει σε τηλεθέαση.

Πως είναι η τεράστια Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Η Φαίη Σκορδά είναι ένας άνθρωπος που σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο φέτος βγήκε λίγο από το καλούπι της και μετά την αφοπλιστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι (δείτε την εδώ ολόκληρη), μίλησε και στο Βήμαgazino, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πράγματα που ο απλός τηλεθεατής που την βλέπει καθημερινά πλέον μέσα από τη νέα της εκπομπή.

Φαίη Σκορδά: Το πραγματικό της πρόσωπο στα διαλείμματα του Buongiorno- Όσα δεν δείχνουν οι κάμερες

Πώς καταφέρνει να κρατά χαμηλούς τόνους όταν η θερμοκρασία στο πλατό ανεβαίνει επικίνδυνα;

«Έχει να κάνει με τη δική μου ιδιοσυγκρασία. Αυτό που φέρω και στην καθημερινότητά μου δεν μπορεί να αλλάξει στον αέρα. Δεν γίνεται κάτι επιτηδευμένα επειδή υπάρχουν οι κάμερες. Γενικά βλέπω και θέλω να βλέπω το καλό. Επίσης την ώρα της εκπομπής πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι στον τηλεθεατή που επιλέγει να μας δει. Αυτό με κρατάει. Φυσικά και ανεβαίνει η θερμοκρασία, άνθρωπος είμαι και εγώ. Πολλές φορές έχω στενοχωρηθεί, έχω πληγωθεί, έχω νευριάσει.

Μπορεί στο διάλειμμα να είμαι τελείως διαφορετική και να έχω βάλει τα κλάματα. Δεν φωνάζω, συνήθως δεν έχω τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά στον αέρα ξέρω ότι η δουλειά μου είναι να σέβομαι τον τηλεθεατή και δεν θα ήθελα να στενοχωρήσω πραγματικά κάποιον. Σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, η μαμά μου μού είχε πει: “Θα βγεις και πρέπει να αφήσεις στην άκρη αυτό που αισθάνεσαι, γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να σε βλέπει μια (ίαμά που περνάει δύσκολα. Δεν σου επιτρέπεται σε αυτή τη μαμά να είσαι στενοχωρημένη. Πρέπει να της δώσεις δύναμη”. Είχε απόλυτο δίκιο. Το σκέφτομαι πιο έντονα όταν συναντώ τις οικογένειες του “Make a Wish”, πουτα τελευταία χρόνια έχουν μπει και τηλεοπτικά στη ζωή μου».