Το αποψινό (1/6) live του Big Brother έρχεται στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη με πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχα, καθώς η σημερινή αποχώρηση πρόκειται να αφήσει το τηλεοπτικό κοινό άφωνο!

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό (1/6) Big Brother

Μία εβδομάδα γεμάτη γεγονότα, εντάσεις και ανατροπές οδήγησε στην ανάδειξη συνολικά 6 υποψηφίων προς αποχώρηση. Η Ζωή Ασουμανάκη, ο Χρήστος Γκικουρίας, ο KAS, ο Γιάννης Λορένζο Κύρτσης, η Θεοφανία Νικολαΐδη και ο Χρήστος Ντεντόπουλος βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο του Big Brother και περιμένουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας, Γιώργος Λάγιος, θα βρίσκεται στο πλατό για να αναπτύξει τις πτυχές των γεγονότων και των συμπεριφορές της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Big Brother highlights 31/5: «Χαμένο κορμί είσαι, κότα!» – Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Ζωή και Nancy

Η Σοφία Δανέζη έρχεται για να μοιραστεί τη δική της εμπειρία από τη συμμετοχή της σε περασμένο κύκλο του Big Brother. Ο Δημήτρης Μπίτζιος επιστρέφει για να προσφέρει τη δική του άποψη για όσα έχει παρακολουθήσει αυτή την εβδομάδα. Πώς βλέπει όσα έχουν συμβεί και πώς νιώθει για τους πρώην συγκάτοικούς του;

Μία αγαπημένη ενότητα του Big Brother επιστρέφει για να ρίξει φως στις ζωές των ανθρώπων που συμμετέχουν. Ποια μορφή έχει η γραμμή ζωής της Nancy Tawby; Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι σταθμοί έως τώρα;