Η Δανάη Μιχαλάκη επιστρέφει δυνατά στην μυθοπλασία και στην μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν, μέσα από έναν ρόλο «βόμβα». Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη ηθοποιός, που πέρυσι την βλέπαμε μέσα από την σειρά «Η Παραλία» που προβάλλονταν στην ΕΡΤ, φέτος, θα την δούμε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1.
Σε ποια σειρά του ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά σήμερα, Παρασκευή 8 Αυγούστου η εκπομπή Καλοκαίρι Παρέα του ΑΝΤ1, η Δανάη Μιχαλάκη επιστρέφει στην σειρά «Grand Hotel» μέσα από τον ρόλο της Φρίντας. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που μετέφερε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Έχουμε νέα μεγάλη grande είσοδο στο Grand Hotel. Έρχεται, προσεχώς, οι ανακοινώσεις θα έρθουν σύντομα από τον ΑΝΤ1. Η Δανάη Μιχαλάκη, η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν “Η Παραλία”, τώρα μπαίνει στο Grand Hotel, είναι η “Φρίντα Ζάπα”, έρχεται από το Παρίσι, κουβαλά στις αποσκευές της πολλά μυστικά αλλά έχει πολύ καλή φιλία με την Αλίκη. Είναι ασυμβίβαστη, αντιδραστικό πνεύμα για την εποχή της, φεμινίστρια, και έρχεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει την Αλίκη να απαλλαγεί από τον Ρήγα. Και η Φρίντα όμως, έρχεται η ώρα που θα της χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα, και εκεί, θα ανατραπούν όλα».
Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που «εισβάλλουν» στη σειρά Grand Hotel
Η καθημερινή σειρά «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει τη νέα σεζόν με καινούριες ιστορίες, δυνατούς και δύσκολους έρωτες, αγωνία, παιχνίδια εξουσίας και αποκαλύψεις από το παρελθόν. Τρεις γοητευτικοί άντρες μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο που προμηνύεται πιο σκοτεινός, πιο σύνθετος και σίγουρα γεμάτος ανατροπές.
Μυστήριο και ακόμη περισσότερα σκοτεινά μυστικά έρχονται να περιπλέξουν περαιτέρω τις ιστορίες της δραματικής σειράς. Οι νέοι χαρακτήρες που περνούν τις πύλες του τηλεοπτικού ξενοδοχείου έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες.
Μάλιστα, τον έναν τον ακούγαμε να αναφέρεται πολύ συχνά, χωρίς ωστόσο να τον βλέπουμε. Πρόκειται για τον Γεράσιμο Χατζημήτρο, το αφεντικό του Νώντα που έμπλεξε στις δουλειές του και τον Χαραλάμπη. Τον ρόλο του τρομερού αυτού μαφιόζου θα υποδυθεί ο Γιάννης Στάνκογλου που αποτελεί τη μία από τις νέες αφίξεις στη σειρά. Ο Χατζημήτρος είναι ένας άντρας του υποκόσμου που κάνει τις δουλειές του στην Κηφισιά και έχει το πάνω χέρι στις παρανομίες. Είναι ο φόβος και ο τρόμος στην πιάτσα και τον ξέρουν καλά όσοι ζουν από δολοπλοκίες και παράνομα αλισβερίσια. Δεν είναι τυχαίο ότι στο άκουσμα Χατζημήτρος, ο Βλάσσης τρέμει. Δεν τον έχει δει ποτέ, μόνο τον ακούει! Κι όμως, ακόμα και η απουσία του είναι πιο ισχυρή από την παρουσία του.
Δείτε επίσης: Grand Hotel: Θρίλερ με την τύχη του Πέτρου – Ο νέος άνδρας στη ζωή της Αλίκης

Ο ίδιος δεν εμφανίζεται κι έχει τα τσιράκια του που κάνουν τις δουλειές. Στο φινάλε του πρώτου κύκλου, είδαμε μόνο τη φιγούρα του μέσα στο δάσος, τη στιγμή που ο κόμης Ντεσλόρ πήγαινε να δώσει μια βαλίτσα με λεφτά. Ενώ αντιλήφθηκε ότι κάποιος τον παρακολουθεί, δεν μπόρεσε να δει το πρόσωπό του ποτέ! Τώρα όμως έρχεται για να τακτοποιήσει τις δουλειές του ο ίδιος.
Το δεξί χέρι του Γεράσιμου
Ο Γεράσιμος δεν καταφθάνει μόνος. Θα έχει μαζί του και το πρωτοπαλίκαρό του, τον Μάρκο Αμπατζή, τον ρόλο του οποίου θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Βασιλώττος, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως «Μπάμπης» στις «Αγριες μέλισσες». Ο Μάρκος είναι ένα παιδί των δρόμων. Μεγαλωμένος με στερήσεις σε ορφανοτροφείο, νιώθει ότι οφείλει τη ζωή του στον Γεράσιμο, αφού τον έσωσε από τη φτώχεια και του έδωσε ένα χέρι να στηριχτεί. Ετσι, θα τον δούμε να είναι το δεξί χέρι, το μάτι και το αυτί του Χατζημήτρου και όπου χρειάζεται θα αναλαμβάνει δράση.
Ο νέος μετρ φέρνει τα πάνω κάτω
Από τότε που ο Λεωνίδας φυλακίστηκε ως «ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι» κανείς δεν τον αντικατέστησε. Να που ήρθε η ώρα. Η Κυβέλη ζητούσε συνεχώς από την Αγγέλα να ψάξει για νέο μετρ, δίχως αποτέλεσμα. Εξάλλου, οι ταραχές και οι εντάσεις του Grand Hotel δεν άφηναν χρόνο για εύρεση προσωπικού. Στον δεύτερο κύκλο όμως της σειράς έρχεται… ο Διονύσης Παναγόπουλος τον οποίο θα υποδυθεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο νέος μετρ, φυσικά και λόγω της θέσης του, θα είναι ιδιαίτερα ευπρεπής και θα κάνει τη δουλειά του ως οφείλει. Είναι άντρας ευγενικός, οργανωτικός και με έντονο ταπεραμέντο. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Δείτε επίσης: Grand Hotel – Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας σεζόν

Πίσω από το προσεγμένο παρουσιαστικό και την ευγενική συμπεριφορά κρύβει σκοτεινά μυστικά. Μυστικά που, όπως όλα δείχνουν, θα έρθουν στην επιφάνεια με εκρηκτικό τρόπο μέσα από τα νέα επεισόδια. Μάλιστα, έχοντας παρακολουθήσει την ισπανική βερσιόν της σειράς, οι τηλεθεατές γνωρίζουν ότι ένας νέος έρωτας έρχεται για την Κυβέλη. Μήπως θα είναι αυτός; Θα ενδώσει στο πάθος η σιδηρά κυρία του ξενοδοχείου;
Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη/TiVi Σίριαλ