Μια από τις πιο πολυσυζητημένες «εσωτερικές μεταγραφές» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι γεγονός. Ο Άρης Καβατζίκης όπως έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό, έκλεισε και έδωσε τα χέρια με τη Φαίη Σκορδά και από τη νέα σεζόν θα εντάσσεται και επίσημα στο πάνελ της εκπομπής Buongiorno στο MEGA.

Πρόκειται για μια κίνηση που δεν ήρθε τυχαία ούτε χωρίς προϋποθέσεις, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος δημοσιογράφος εξασφάλισε συγκεκριμένα εχέγγυα για τον ρόλο του στην εκπομπή — και σίγουρα δεν πρόκειται για τον… τέταρτο τροχό της άμαξας.

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Καβατζίκης Σκορδά

Ο Άρης Καβατζίκης άφησε πίσω του το πρόωρο τέλος του Πάμε Δανάη και μετακομίζει στο πιο ανταγωνιστικό πλατό της πρωινής ζώνης, με τη φιλοδοξία να σταθεί ως βασικός συμπαρουσιαστής δίπλα στη Φαίη Σκορδά, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε με τη Δανάη Μπάρκα. Αυτό όμως προκαλεί έντονες αναταράξεις στο ήδη γεμάτο – και συχνά ηλεκτρισμένο – πάνελ του Buongiorno και ακούστε γιατί…

Φαίη Σκορδά: Ποιος θα είναι στο πλευρό της

Η κεντρική ερώτηση πλέον είναι μία: ποιος θα έχει τον πρώτο ρόλο μετά τη Φαίη; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ή ο Άρης Καβατζίκης; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, βετεράνος της πρωινής ζώνης, δίπλα στην «αδερφή» του όπως αποκαλεί την Φαίη, έχει επανειλημμένα δείξει πως δεν συμβιβάζεται εύκολα με δευτερεύοντες ρόλους. Θυμόμαστε χαρακτηριστικά την περσινή σεζόν, όταν έφτασε ένα βήμα πριν την έξοδο, μετά από έντονη σύγκρουση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, εξαιτίας – όπως ειπώθηκε – της συνεχούς διακοπής του λόγου του. Και τώρα; Προστίθεται στο πάνελ ένας ακόμα δυνατός παίκτης με βαρύ βιογραφικό και… καθόλου διάθεση για να μείνει στη σκιά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για την Φαίη Σκορδά στην Real Life

Το παιχνίδι ρόλων γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκο όταν προσθέσουμε στο κάδρο και τον ίδιο τον Αντρέα Μικρούτσικο, αλλά και τις γυναίκες του πάνελ: την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τη Ευάννα Ζουμπούρογλου – όλες με ισχυρές προσωπικότητες και φωνή που δεν φιμώνεται. Η Φαίη Σκορδά φαίνεται να έχει φτιάξει ένα πάνελ… μεγατόνων, το μεγαλύτερο από κάθε άλλη πρωινή εκπομπή, και όλοι διεκδικούν το δικό τους κομμάτι στη σκηνή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο ρόλος που αναλαμβάνει ο Άρης Καβατζίκης εκτός πάνελ. Όπως όλα δείχνουν, θα είναι εκείνος που θα κάθεται στον καναπέ την ώρα των συνεντεύξεων μαζί με την παρουσιάστρια, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Ζαρίφη που μέχρι σήμερα έχουν τις θέσεις και τον ρόλο τους στο κομμάτι αυτό, έχοντας όμως και την αποκλειστική ευθύνη συνομιλιών με προσωπικότητες του εξωτερικού, ενώ θα συμμετέχει ενεργά ακόμη και στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού με αυτές. Αυτό και μόνο τον ανεβάζει αυτομάτως ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους συνεργάτες, δίνοντάς του περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο και κύρος.

Η παρουσιάστρια του πρωινού, λοιπόν, φαίνεται πως έχει στα χέρια της μια… εκρηκτική συνταγή επιτυχίας για τη φετινή σεζόν, με έναν δυνατό συνδυασμό από παλιούς και νέους συνεργάτες. Το ερώτημα παραμένει: θα καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες, θα αναλάβει όταν χρειαστεί (που το απευχόμαστε) ακόμα και ρόλο πυροσβέστη, ή θα δούμε ένα πρωινό ριάλιτι εξουσίας με πρωταγωνιστές τους Ουγγαρέζο, Καβατζίκη και Μικρούτσικο;

Ένα είναι σίγουρο: το Buongiorno φέτος δεν θα είναι καθόλου βαρετό.