Την Δευτέρα το βράδυ 9/12 έγινε το μαγνητοσκοπημένο γύρισμα των εκπομπών του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το The 2night show στον ΑΝΤ1 που θα προβληθούν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 16- 17/12.

Είναι οι δύο τελευταίες μέρες μετάδοσης του σόου που θα “ξεκουραστεί” τουλάχιστον για ένα μήνα και θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας στα μέσα Γενάρη. Καλεσμένοι – έκπληξη για να κλείσει όμορφα το α’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν δύο πρόσωπα πολυσυζητημένα που ο παρουσιαστής τους ήθελε πολύ για να τους έχει κοντά του και που κάποιο τρόπο το ένα του το … χρωστούσε και στο άλλο θα το… χρωστάει.

Ποιους θα δούμε να κάθονται στην καρέκλα απέναντι από τον Γρηγόρη; Την Ζήνα Κουτσελίνη και τον Νίκο Μουτσινά

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής της

Η πρώτη καλεσμένη έρχεται με αποκαλύψεις και λεπτομέρειες για την φετινή τηλεοπτική της εμπειρία με την εκπομπή της “Αλήθειες με την Ζήνα” και πολλές αλήθειες για τηλεοπτικά πρόσωπα, ο δεύτερος καλεσμένος θα κάνει τις δικές του προσωπικές εξομολογήσεις για το πολυδιαφημισμένο συμβόλαιό του, για την εκπομπή “ΝΜ Βραδιάτικα” και την φετινή τηλεθέαση και θα σχολιάσει κάποιες αλήθειες και ψέματα που γράφτηκαν για αυτόν. Και επειδή όλα στην ζωή – ιδιαίτερα την τηλεοπτική – είναι δούναι και λαβείν να πούμε ότι οι συγκεκριμένοι δυο καλεσμένοι δεν επιλέχτηκαν τυχαία για τις γιορτινές μέρες. “Οι ωραίοι έχουν χρέη” δεν λέει και το τραγούδι;

Ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό του ΝΜ Βραδιάτικα

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση αυτή ΚουτσελίνηΜουτσινά και Αρναούτογλου… Η μεν παρουσιάστρια του Star το χρωστούσε στον Αρναούτογλου μιας και εκείνος είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της και είχε κάνει εξομολογήσεις καρδιάς στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο δε Μουτσινάς ανταλλάσει κατά έναν τρόπο την δική του εξομολόγηση – μιας και μιλάει σπάνια και για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του – και περιμένει με την σειρά του τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ως καλεσμένο του “ΝΜ Βραδιάτικα”.

Βέβαια μέσα σε όλες αυτές τις ανταλλαγές συνεντεύξεων βάλτε και το ότι και οι δυο καλεσμένοι εμπιστεύονται περισσότερο από όλους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να βγάλουν τα εσώψυχά τους και να κάνουν τις αποκαλύψεις τους και επειδή του το χρωστούσαν και τους το χρωστάει θα πάνε εκεί. “Μια σου και μια μου” δεν λένε; Έτσι ακριβώς.

Το τέλος του Roadshow

Roadshow Γρηγόρης Αρναούτογλου

Και μιας και ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ας μιλήσουμε και για το άλλο “τηλεοπτικό παιδί του” που αγκαλιάστηκε από το κοινό και που έβαλε τον παρουσιαστή στις πρώτες θέσης τηλεθέασης του καναλιού. Ο λόγος για το “The Roadshow” που ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το τέλος της, κατά πως έχει η συμφωνία του για τρία χρόνια με το κανάλι.

Η τελευταία δωδεκάδα επεισοδίων θα προβληθεί τον Δεκέμβριο, ενώ νέα επεισόδια της εκπομπής αναμένονται από τον Σεπτέμβριο του 2025. Το “The Roadshow” που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και που αποθεώνει το περιεχόμενό της κάθε εβδομάδα στο Χ, έχει δικαίως ενθουσιάσει και τα στελέχη του ΑΝΤ1 που βλέπει κάθε εβδομάδα να παραμένει σταθερό και να ανεβάζει τον μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού.

Σχόλια στο X για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Σχόλια στο X για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Σχόλια στο X για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου