Η νέα εκπομπή «Κοινωνία Άνω Κάτω» έκανε πρεμιέρα στο Open με μικρή καθυστέρηση, καθώς αντί για τις 23:30 βγήκε στον αέρα στις 23:45, με μουσική είσοδο στο ρυθμό του Kendrick Lamar και το «Not Like Us». Παρά την αναμονή, το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε με ενδιαφέρον τη νέα παρέα της late night ζώνης, που υπόσχεται αληθινές συζητήσεις και χωρίς φίλτρα.
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου ξεκίνησε πρώτη λέγοντας: «Κοινωνία Άνω Κάτω και ανυπονούμε τόσες μέρες να βγούμε στον αέρα. Θέλουμε να γίνουμε η δική σας παρέα, η φωνή σας. Το μεγάλο στοίχημα είναι να πούμε σε αυτό το τραπέζι όλα αυτά που σκεφτόμαστε στο σπίτι, αλλά φοβόμαστε να πούμε».
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέβασε τους τόνους: «Και αφού βγήκαμε πάλι καλά να πούμε. Κοινωνία Άνω Κάτω σε μία εποχή που τα πάντα αμφισβητούνται, καλό, κακό, σωστό, λάθος, έθνη, φύλα, Θεός. Καθένας από εμάς έχει μια διαφορετική άποψη και είμαστε εδώ για να φιλοξενήσουμε όσες περισσότερες γίνεται. Κανένας από εμάς δεν είναι για να κάνει κήρυγμα, συγχρόμως όμως ούτε για να αποσιωπήσει ή για να ντραπεί για τις απόψεις του. Εσείς εκεί έξω είστε ο πέμπτος παίκτης, το στοίχημά μας είναι να σας εκφράσουμε».
Με τη σειρά του ο Τάσος Ντούγκας είπε και μια δόση χιούμορ: «Ελπίζω να μη γίνουμε τρεις στην πορεία. Είμαστε μια παρέα που ο ένας θα σέβεται τον άλλον». Θυμίζουμε ότι στην παρέα τους θα βρισκόταν και ο Βαγγέλης Σερίφης ωστόσο ανακοίνωσε την αποχώρησή του λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα για «προσωπικούς λόγους»
Τέλος, ο Σταύρος Μπαλάσκας έδωσε το δικό του στίγμα: «Καλώς σας βρήκα. Πάμε να πούμε στον κόσμο τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν σερβίρουμε θέματα, θα τα λέμε όπως έχουν».


">
">
">
">
">
">
">