Ο Λάκης Λαζόπουλος αυτή τη σεζόν έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή φέτος, στο κανάλι του MEGA, με την αγαπημένη εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την οποία το κοινό «αγκάλιασε» αμέσως και φάνηκε από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Έχει γίνει, μάλιστα, το καθιερωμένο ραντεβού τους. Υπήρξε, όμως, μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα σχετικά με την εκπομπή για αυτή την εβδομάδα. Αλλάζει εκτάκτως μέρα και ο σταθμός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του MEGA για τον Λάκη Λαζόπουλο και την αλλαγή στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», εκτάκτως σε νέα ημέρα, αυτή την Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 21:00, στο MEGA.

Η θρυλική εκπομπή με σήμα το καρπούζι ετοιμάζεται να εκπέμψει σε καλοκαιρινή συχνότητα, με την ευρηματικότητα και το ταμπεραμέντο του δημιουργού της, Λάκη Λαζόπουλου.

Στη σκηνή της σατιρικής εκπομπής του MEGA ανεβαίνει ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα των τελευταίων 30 χρόνων: οι Πυξ Λαξ. Η μπάντα που έκανε mainstream τη ροκ στην ελληνική μουσική βιομηχανία και πάντρεψε αρμονικά διαφορετικά μουσικά είδη και καλλιτέχνες, έρχεται να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο «Τσαντίρι».

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος – Το μυστικό της επιτυχίας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει, όπως και σε κάθε εκπομπή άλλωστε, ένα σπαρταριστό επιθεωρησιακό δρώμενο — από εκείνα που μόνο το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ξέρει να στήνει, σε ζωντανή μετάδοση, στη μικρή οθόνη.

Από την πρώτη εκπομπή του καλοκαιριού δεν θα λείπει φυσικά ούτε ο σχολιασμός της επικαιρότητας, με τη ματιά του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά και η μεταμόρφωση του δημιουργού σε πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, με τη βοήθεια της τεχνολογίας AI.

Η σάτιρα δεν έχει εποχές· έχει, όμως, τηλεοπτική στέγη στο MEGA. Το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανοίγει την αυλαία αυτή την Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 21:00.