Μπορεί η Δανάη Μπάρκα να μην έχει κάνει καμία αναφορά για το ξαφνικό και πρόωρο τέλος της εκπομπής Πάμε Δανάη από το MEGA, ωστόσο, το ίδιο το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση χωρίς να την αναφέρει καν.
Σαν «βόμβα» έσκασε την Δευτέρα 5/5 πως η μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9/5, γεγονός ωστόσο που ήδη σας είχαμε μεταφέρει πρώτοι και αποκλειστικά στο Youweekly.gr.
H παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει κάνει καμία δήλωση, παρόλο που οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες την περιμένουν μερόνυχτα έξω από το στούντιο, ωστόσο, οι συνεργάτες της ήδη έχουν μιλήσει σχετικά, δηλώνοντας πως και οι ίδιοι το έμαθαν τελευταία στιγμή (δείτε βίντεο).
Η ανακοίνωση του MEGA για το κόψιμο του Πάμε Δανάη
«Από τη Δευτέρα 12/05 τις καθημερινές στις 13:40 στη θέση της εκπομπής «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ»[G159 από 22/5 G187] θα μεταδίδεται η ελληνική σειρά «ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» (E)[S176]», γράφει η ανακοίνωση του MEGA.
Δείτε επίσης: Τα 5 λάθη της Δανάης Μπάρκα που την «τελείωσαν» από το MEGA

Το επόμενο βήμα της Μπάρκα… μακριά από την τηλεόραση
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει φέτος στη σκηνή του θεάτρου Άλσος, συμμετέχοντας στη μεγάλη θεατρική παραγωγή «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Στο πλευρό της η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Κώστας Κόκλας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Χριστίνα Τσάφου, ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ελένη Καρακάση.
Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πρόβες με τη θεατρική ομάδα και συνόδευσε την ανάρτηση με την εξής λεζάντα: «Είναι επίσημο. Αυτό το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος θα περνάμε μαζί τα βράδια μας και θα σας περιμένουμε πώς & πώς.
Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα! Η ζωή του, οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που ακόμα τραγουδάμε αλλά και οι αλλαγές στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Συγκίνηση, χαρά, γέλιο, τραγούδι, χορός και όλα τα συναισθήματα που υπάρχουν. Το σημερινό νέο είναι ότι άνοιξε η προπώληση !
Υ.Γ 1: Μην σταματάτε να ονειρεύεστε ποτέ! Τους περισσότερους ανθρώπους της φωτογραφίας τους ζούσα σε καμαρίνια, τους θαύμαζα και ζήλευα αυτό που έκαναν. Τον Πέτρο Ζούλια τον λατρεύω χρόνια και ήρθε η στιγμή της συνάντησης. Τα καλοκαίρια πάω πάντα στο θέατρο Άλσος και χαζεύω τις υπερπαραγωγές που ετοιμάζουν. Φέτος λοιπόν είμαι ανάμεσα στα τρία παραπάνω που ονειρευόμουν, σε μια συνθήκη ιδανική.
Υ.Γ 2: Το θέατρο σώζει ψυχές. Είτε (το) κάνεις είτε (το) βλέπεις. Αυτή η μαγεία δεν αλλάζει ! “Σήκω χόρεψε συρτάκι” λοιπόν… γιατί η ζωή είναι όμορφη!»