Nomads 2: Το πρώτο μήνυμα της Ντάρια Τουρόβνικ μετά τον τελικό!

Η φωτογραφία και το μήνυμα!

Nomads 2: Το πρώτο μήνυμα της Ντάρια Τουρόβνικ μετά τον τελικό!

Χθες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλο τελικός του δεύτερου κύκλου του Nomads με τον νικητή, Στέλιο Χανταμπάκη να σηκώνει το κύπελλο και να διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο.

Όλοι οι παίκτες χαλαρώνουν από αυτό το μαγευτικό ταξίδι στην Μαδαγασκάρη με τα δύσκολα αγωνίσματα και ετοιμάζονται να γυρίσουν στις οικογένειες τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Βαρδής: Προκαλούν ανατριχίλα τα λόγια του! Η μεταφυσική εμπειρία που είχε με τον πατέρα του!

Ήδη αρκετοί παίκτες έχουν ευχαριστήσει μέσω των social media όσους τους στήριξαν! Ανάμεσα τους και η Ντάρια Τουρόβνικ η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία από το εξωτικό νησί μίλησε για την εμπειρία της.

Δείτε ακόμη: Στο "σφυρί" η βίλα πασίγνωστου Έλληνα στο Μαρούσι!

«Δεν μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα για μένα αυτό το μαγικό ταξίδι μου στο Nomads στην άγρια και ταυτόχρονα πανέμορφη Μαδαγασκάρη. Για μένα ήταν μια εμπειρία που θα χαραχθεί στην μνήμη μου σαν μια συγκλονιστική ανάμνηση με στιγμές και συναισθήματα που δύσκολα ξαναζείς. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με στήριξαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους ΠΑΝΤΑ με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ, ότι πιο σημαντικό», έγραψε η ίδια.