Σήμερα, Κυριακή 5 Οκτωβρίου, έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο μουσικό παιχνίδι του ΑΝΤ1, Don’t Forget the Lyrics, με παρουσιάστρια την Έλλη Κοκκίνου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια καλωσόρισε με μεγάλη άνεση και ζεστασιά το κοινό της, ενώ ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος για αυτό το νέο ξεκίνημα.
Τα πρώτα λόγια της Έλλης Κοκκίνου στην πρεμιέρα του Don’t Forget the Lyrics
Η Έλλη Κοκκίνου λοιπόν εμφανίστηκε στην πίστα του μουσικού διαγωνισμού και περιτριγυρισμένη από τους διαγωνιζόμενους αποθεώθηκε από το κοινό, με την ίδια να λέει με χαμόγελο: «Καλησπέρα σας! Καλώς ήρθατε στο πιο μουσικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, καλωσήρθατε στο Don’t forget the lyrics. Εδώ δεν έχει καμία σημασία να έχεις πολύ καλή φωνή, σημασία έχει μόνο να θυμηθείς τον στίχο. Κι αν τα καταφέρεις, μπορείς και να κερδίσεις μέχρι και 15.000 ευρώ».
«Σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε δύο μουσικές μονομαχίες και δύο μουσικές. Ένας όμως θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει και να φτάσει στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας τις 15.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.
Διαβάστε επίσης: Don’t Forget the Lyrics: Το καινούργιο trailer του ΑΝΤ1 με την Έλλη Κοκκίνου
Τι δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου λίγο πριν την πρεμιέρα
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωινό Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1, η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίζει ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, έχει πάρα πολύ γέλιο. Θα δείτε την προσωπικότητά μου πιο πολύ, αν και δεν με έχω αφήσει και πολύ ελεύθερη. Θα το κάνω στη δεύτερη σεζόν, αν έχουμε», ενώ, σχετικά με την πρεμιέρα, τόνισε:
«Την πρεμιέρα θα την δω στον καναπέ μου. Έτυχε να κάνω και μαγαζί και τηλεόραση μαζί, μου δίνει όμως ζωή. Είμαι έτοιμη για κριτικές. Όταν εκτίθεσαι, πρέπει να είσαι έτοιμος και για την αρνητική κριτική. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Υπάρχει η εποικοδομητική κριτική αλλά και η κριτική γιατί απλά κάποιος δεν μου αρέσει, δεν τον συμπαθώ ή θα ήθελα να βρίσκομαι εγώ στη θέση του».
Οι όροι του παιχνιδιού
Στο “Don’t Forget The Lyrics”, οι παίκτες θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, παίζοντας με γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Όποιος θυμηθεί τι… έγραψε ο στιχουργός, μπορεί να κερδίσει μέχρι και 15.000 ευρώ! Εκτός, όμως, από καλή μνήμη, οι παίκτες πρέπει να έχουν και καλή στρατηγική.
Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις παίκτες αναμετρώνται σε δημοφιλή τραγούδια, υπό τους ήχους της μπάντας που παίζει live στο στούντιο και έχοντας στη διάθεσή τους μόνο δύο βοήθειες, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη φίλων και συγγενών, που κάνουν… κερκίδα στο κοινό.
Όποιος από τους παίκτες θυμάται τους περισσότερους στίχους, συγκεντρώνει και τους περισσότερους πόντους, με τελικό σκοπό να κερδίσει τον αντίπαλό του και να φτάσει στον τελικό. Εκεί, ο παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με ένα τραγούδι του οποίου τους στίχους καλείται να τραγουδήσει. Aνάλογα με τις λέξεις που βρίσκει σωστά, μαζεύει χρήματα με το μέγιστο ποσό να φτάνει τις 15.000 ευρώ.