Το ποτήρι ξεχείλισε στο Survivor! \"Σκοτώνονται\" Χανταμπάκης - Αγγελόπουλος μπροστά στους \"Μαχητές\" - Προσπαθούσε να τους ηρεμήσει ο Τανιμανίδης! (Βίντεο)

Το ποτήρι ξεχείλισε στο Survivor! \
Το κλίμα στο Survivor και ειδικά στην ομάδα των "Διασήμων", έχει φτάσει στα άκρα...

Η κόντρα του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν έχει σταματημό! Όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος δέχεται κατηγορίες, πίσω από την πλάτη του και κουτσομπολιά, όμως δεν έχει αντιδράσει και δεν έχει δώσει καμία συνέχεια ως προς αυτό... Διαβάστε παρακάτω...

Στο συμβούλιο του νησιού σήμερα, ομως, την ώρα που θα ανακοινωθεί ποιος παίκτης από την ομάδα των "Διασήμων", θα αποχωρήσει, μία φράση του Στέλιου Χανταμπάκη θα κάνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χάσει την ψυχραιμία του και να του τα "χώσει" κανονικά. Μεταξύ τους θα ανοίξει ένας απίστευτος καυγάς, ενώ λάδι στην φωτιά θα ρίξει και η Ειρήνη Παπαδοπούλου... Ο Σάκης Τανιμανίδης από την άλλη θα κάνει τον ρόλο του διαιτητή, προσπαθώντας να τους ηρεμήσει! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Εξαιτίας της διαφήμισης τυριού που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, τον διέγραψαν από…

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τον Ant1! Δείτε τι ακριβώς συνέβη…(Βίντεο)