Πανόραμα: Συγκινήθηκε ο Σπαλιάρας στον αέρα της εκπομπής! Η έκπληξη της μητέρας του και όσα δήλωσε η ίδια (Βίντεο)

Πανόραμα: Συγκινήθηκε ο Σπαλιάρας στον αέρα της εκπομπής! Η έκπληξη της μητέρας του και όσα δήλωσε η ίδια (Βίντεο)
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Σπαλιάρα στο πλατό του Πανοράματος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλούσε στον αέρα της εκπομπής για την οικογένεια του όταν η μητέρα βγήκε ξαφνικά σε τηλεφωνική σύνδεση και τον έκανε να συγκινηθεί. διαβάστε παρακάτω...

"Εντάξει! Με τους γονείς μου οι σχέσεις μου ήταν όλα τα χρόνια κάπως τυπικές θα έλεγα, και τώρα που έχασα τον πατέρα μου, έγινα μαμάκιας μετά τα 40. Άκουγα τι μου έλεγαν οι γονείς μου, αλλά αποφάσιζα εγώ, έλειπα για πολλά χρόνια εξωτερικό χωρίς να μιλάμε πολύ, και επειδή ο χαμός του πατέρα μου ήρθε ξαφνικά, έπεσα πάνω από τη μητέρα μου και έγινε υπερπροστατευτικός. ήταν πολύ μεγάλο σοκ για όλη την οικογένειά μας, ο χαμός του πατέρα μου, ένας λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν γιατί ήθελα να ξεφύγω λίγο από αυτή τη ζόρικη κατάσταση, και αυτό το σοκ διαδέχτηκε το σοκ του Survivor."

H μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή Πανόραμα μίλησε για την συμμετοχή του γιου της στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για τον χαρακτήρα του γενικά κάνοντας τον να συγκινηθεί.

"Αφού έχω εδώ τον Γιάννη, καλά είμαι! Όταν έφυγε ο Γιάννης, όλα τα συναισθήματα που μπορούν να υπάρξουν στον κόσμο για μητέρα, όλα αυτά μπορώ να πω ότι τα έζησα στο διάστημα που ήταν στο Survivor. Ένιωσα κάποια στιγμή και θυμό, γιατί νόμιζα ότι το παιδί μου αδικήθηκε. Τα ένιωσα όλα. Έβλεπα και τις επαναλήψεις, αρκεί να έβλεπα το παιδί μου! Το να είναι αποστεωμένος σκεφτόμουνα μήπως έπρεπε να φύγει το παιδί μου, και μήπως δεν είναι καλά; Συνέχεια αδυνάτιζε και είχε την όψη του Ιησού του Τζεφιρέλι, ήταν ίδιος! Βέβαια ήθελα και να παραμείνει, εφόσον έβλεπα ότι τον αγαπάει ο κόσμος! Το βράδυ που αποχώρησε ήμουνα στην τηλεόραση, είχε μόλις τελειώσει το επεισόδιο, 10 λεπτά μετά την αποχώρησή του, χτυπά το τηλέφωνο και μου λέει "μαμά μου, μαμά μου", τον έφερε η παραγωγή κάπου και πήγε ο αδερφός του και τον φέρανε στο σπίτι! Έχω όνειρα για τον Γιάννη να κάνει οικογένεια και να είναι ευτυχισμένος! Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, επειδή έπαιρνα τηλέφωνο, και τηλεφωνούσα, ανησυχούσα, ήταν ένα φοβερό σοκ ο τραυματισμός του, που έβλεπα δεμένο το πόδι του, και όλο τον κόσμο που τον στήριξε!"



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το επεισόδιο με την μέση του! Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες; (Βίντεο)

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις καλοκαιρινές της διακοπές-με νάζι μπροστά στον καθρέφτη…

Πανικός! Αποκάλεσαν καραγκιόζη τον Ορέστη Τσανγκ στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη και ποιος του το είπε;