Survivor - Παρασκήνιο: Αντιμέτωποι με την παραγωγή οι Μαχητές! Η κλοπή και οι παίκτες που κινδυνεύουν με ποινή!

Οι Μαχητές στο Survivor που τρώνε κρυφά. Οι πληροφορίες και το παρασκήνιο.

Survivor - Παρασκήνιο: Αντιμέτωποι με την παραγωγή οι Μαχητές! Η κλοπή και οι παίκτες που κινδυνεύουν με ποινή!

Μπορεί στο Survivor Μαχητές και διάσημοι λόγω ημερών να κάνουν ένα διάλειμμα αγωνιστικά, ωστόσο υπάρχουν πολλές αναταραχές στον Άγιο Δομίνικο και θα σας αποκαλύψουμε το παρασκήνιο!

Η παραγωγή φέτος έχει έρθει αντιμέτωπη με περίεργες καταστάσεις. Καταστάσεις που δεν είχαν αντιμετωπίσει πέρυσι στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαβορί του ριάλιτι!

Το μόνο που είχαν αντιμετωπίσει όσον αφορά την κλοπή, ήταν με ένα πακέτο τσιγάρα και το σάντουιτς που είχε φάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος πουλώντας τα παπούτσια του. Φέτος όμως, οι παίκτες το έχουν φτάσει σε άλλο σημείο. Οι Μαχητές έχουν αγριέψει πολύ και πίσω από τις κάμερες γίνονται φοβερά και τρομερά σκηνικά.

Τα πάνω κάτω ήρθαν με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youweekly.gr, στο Dimis Blog για την αποκάλυψη που σας κάναμε για την Μελίνα. Η Μελίνα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, το έσκασε από την καλύβα για 1 ολόκληρο βράδυ και την "τσάκωσαν" να τρώει κρυφά σπιτικό φαγητό. Μάλιστα η ίδια παίκτρια επικοινώνησε με δικό της πρόσωπο, από άλλο κινητό στην Ελλάδα και ενημερώθηκε για τα πάντα (Διαβάστε εδώ το φοβερό περιστατικό).

Η συγκεκριμένη παίκτρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, όταν η παραγωγή την πίεσε να πει ποιος άλλος ήταν μαζί της στην κλοπή της τροφής, ανέφερε ότι μία φορά πήγε μαζί της και ο Ηλίας με τον οποίο μοιράστηκε το φαγητό της.

Εκτός αυτού όμως είναι και άλλος παίκτης ο οποίος έχει φροντίσει να φυλάει τα νώτα του. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παίκτης on camera έχει κατηγορήσει συμπαίκτες του ότι τρώνε κρυφά ενώ ο ίδιος, ξεκίνησε το φαγητό πίσω από την πλάτη όλων. Ο λόγος για τον Νικόλα Αγόρου, με τον οποίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μας μετέφερε άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο, έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα η παραγωγή. Τον συγκεκριμένο παίκτη, έπιασε άνθρωπος από το συνεργείο να τρώει φαγητό ντόπιου, όχι στο επίπεδο που το είχε κάνει η Μελίνα, στην συνέχεια όμως.... ο Νικόλας Αγόρου δημιούργησε πρόβλημα στους συμπαίκτες του.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κατερίνα Δαλάκα και δεν γνωρίζει κανείς! Οι πόνοι και τα ουρλιαχτά...

Όπως τον κατηγορούσαν συνεχώς, πίσω από τις κάμερες, ο ίδιος στοχοποιούσε άλλους παίκτες ότι τρώνε κρυφά, ενώ στην πραγματικότητα το έκανε εκείνος όταν έσβηναν τα φώτα. Έβρισκε 5 καρύδες, έτρωγε τις 3 κρυφά, πήγαινε στην καλύβα τις 2 και ήταν ήρωας... όπως αποκάλυψε και μας επιβεβαιώνει και η Μαρία Πανταζή σε δηλώσεις που έκανε όταν αποχώρησε (Δείτε εδώ τις δηλώσεις). Ο καυγάς με τον Νικόλα Αγόρου, ξεκίνησε όταν ξέσπασε στα παρασκήνια η μικρή των Μαχητών, η Ροδάνθη, όταν ο Νικόλας κατηγόρησε τον Ηλία και την Μελίνα γνωρίζοντας όλο αυτό που έγινε με την παραγωγή, ενώ και ο ίδιος έτρωγε κρυφά. Μπορεί όχι φαγητό ντόπιων, αλλά από τα μερίδια των παιδιών στην τροφή και στις καρύδες.

Και εδώ πάμε στο θέμα μας... Η παραγωγή βλέποντας όλες αυτές τις αναστατώσεις που γίνονται στα παρασκήνια, γνωρίζοντας ότι κάποιοι παίκτες το έσκαγαν και έτρωγαν κρυφά αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα! Όπως μετέφερε άνθρωπος από εκεί στο Youweekly.gr, η παραγωγή τους προειδοποίησε για κυρώσεις καθώς δεν είναι στους κανόνες τους παιχνιδιού το να το σκάνε και εκτός αυτού μπορεί να συμβεί οτιδήποτε έξω από την παραλία, στον πολιτισμό και να βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένη η παραγωγή.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Γι'αυτό πετάνε εκτός Αγόρου! Το περιστατικό και η κλοπή με τον Θοδωρόπουλο που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Επομένως: "Όποιος παίκτης απαθανατιστεί να κλέβει θα δείχνουμε στην τηλεόραση ή την κλοπή του ή κάποια άσχημη στιγμή του! Φυσικά οι παίκτες ενημερώθηκαν γι'αυτό. Εφόσον δεν μπορέσουν να πειθαρχηθούν σε αυτό τότε υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει η διαδικασία της αναγκαστικής αποχώρησης. Δηλαδή, να ανακοινώσει η παραγωγή τι συνέβη, ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες ξανά και πρέπει να φύγει..."

Όταν εννοεί να δείχνουν την κλοπή δεν εννοούν αυτό που έγινε με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο γιατί ήταν στημένο όπως σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr (Δείτε εδώ την αποκάλυψη για την στημένη σκηνή), αλλά θα δείχνουν κάποια στιγμή τους πολύ άσχημη, εκθέτοντας τους, καθώς οι κάμερες πλέον γράφουν παραπάνω ώρες και έχουν τοποθετηθεί και κρυφές. Βέβαια να δώσουμε και ένα ελαφρυντικό σε όλους τους παίκτες καθώς μιλάμε για θέματα επιβίωσης και όταν υπάρχει πείνα ο άλλος μπορεί να κάνει τα πάντα.