Αποκλειστικό! Survivor: Μετά την αποχώρηση του Κρητικού έρχεται και οικειοθελής αποχώρηση; Χαμός μετά το συμβούλιο...

Πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Αποκλειστικό! Survivor: Μετά την αποχώρηση του Κρητικού έρχεται και οικειοθελής αποχώρηση; Χαμός μετά το συμβούλιο...

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο, ειδικά στα παρασκήνια είναι πολύ τεταμμένα, πιο πολύ από ότι μπορεί να βλέπει ο τηλεθεατής.

Την Πέμπτη, στο συμβούλιο οι ισορροπίες χάθηκαν, με τον Στέλιο Κρητικό να αποκαλύπτει όλα αυτά που έχει πει πίσω από τις κάμερες ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, εις βάρος κάποιων παικτών τα οποία αγγίζουν και την συκοφαντία, σύμφωνα με αυτά που είπε ο Στέλιος, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ένταση. Διαβάστε παρακάτω...

Και στους συμπαίκτες του που τα άκουγαν αλλά και στον ίδιο (Δείτε το απόσπασμα εδώ). Ωστόσο, ο Στέλιος Κρητικός μετά από την επιθυμία του κοινού, αφού ήταν ένας από τους υποψηφίους... αποχώρησε, αλλά το θέμα δεν ξεκίνησε εκεί.

Όταν μαζεύτηκαν και επέστρεψαν στην καλύβα τους, όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr, έγινε ο απίστευτος χαμός με παίκτη από τους Διάσημους να ζητάει να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, όταν επέστρεψαν στην παραλία μετά την αποχώρηση τους Στέλιου, μια φράση του Σώζοντα, την οποία δεν καταφέραμε να μάθουμε, έκανε όλους τους Διάσημους να ξεσπάσουν εναντίον του.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Στα δικαστήρια παίκτης του Survivor με την παραγωγή του ριάλιτι! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι...

Ο ίδιος άνθρωπος από την παραγωγή μεταφέρει στο Youweekly.gr: "Φωνές ακούσαμε και το μόνο που καταλάβαμε είναι, πως κάτι είπε ο Σώζων για την αποχώρηση του Κρητικού και οι άλλοι έγιναν έξαλλοι.", είπε χαρακτηριστικά αλλά το θέμα δεν έμεινε εκεί.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος λίγο αργότερα, αφού όλοι τον είχαν αφήσει στην άκρη, έκανε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά κάνοντας την παραγωγή να ανησυχεί μήπως έχει κάτι με την υγεία του ή από το στρες του καυγά κάτι συνέβη, ενώ ο ίδιος σχεδόν κλαμένος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Δείτε ακόμη: Έρωτες στο Survivor: Η αλήθεια για την κρυφή σχέση Μαχητών! Είναι ζευγάρι και το κρύβουν;

"Δεν ήμουν εκεί, αλλά τον ηρέμησαν όπως μου είπαν και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη! Κανείς μας δεν θεωρεί ότι θα φύγει, είναι ξέσπασμα της στιγμής. Αυτός φαίνεται σκλήρό καρύδι, τώρα... αν γίνεται κάτι άλλο που δεν ξέρουμε!".

Αυτά ακριβώς μας είπε ο άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr και το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τι θα αποφασίσει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

TAGS