Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Πάρτε μέρος και ψηφίστε τον αγαπημένο σας Τούρκο παίκτη!

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η Ελληνική ομάδα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία κατάφερε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή.

Μπορεί, να έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο κατάφερε να πάρει το πρώτο και στην συνέχεια το τρίτο. Διαβάστε παρακάτω...

Οι Τούρκοι μπήκαν στην δύσκολη θέση να επιλέξουν τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση!

Αυτοί είναι οι: Ετζέμ, Χασάν και Οκάι!

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Youweekly.gr και ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor Ελλάδα Τουρκία:

ΣΚΑΙ: «Κόβει» το Survivor ο σταθμός! «Κανόνι» στο Φάληρο!

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΙ αφού το Survivor... κόβεται!


Πληροφορίες του Vanda's blog θέλουν τους υπεύθυνους του ΣΚΑΙ να είναι στα κάγκελα για το ριάλιτι, αφού με τα χαμηλά του νούμερα έχει συμπαρασύρει ολόκληρο το πρόγραμμα. Διαβάστε παρακάτω....

Ωστόσο, μιας και βλέπουν ότι όποιον και να βάλουν μέσα το κόλπο δεν τους βγαίνει, σκέφτηκαν να κάνουν κάτι διαφορετικό! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό που θέλουν τώρα είναι να μειωθεί το κόστος του κάθε επεισοδίου.


Βέβαια έχουν τα δίκια τους αφού όπως γνωρίζουμε το προϊόν του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι πανάκριβο και τα διαφημιστικά έσοδα από τις χαμηλές πτήσεις έχουν μειωθεί πάνω από 50% συγκριτικά με την σεζόν του Αγγελόπουλου.


Έτσι λοιπόν στο κανάλι σκέφτονται μείωση κόστους έως και 50% ανάλογα με την πτώση τηλεθέασης. Ο Τούρκος παραγωγός από την πλευρά του φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει τη χασούρα από τις διαφημίσεις για να μην κοπεί τελείως στο Survivor, ενώ για να καταλάβετε την ήττα που έχει φάει ο Ατζούν, ο ΣΚΑΙ τις περασμένες χρονιές κατέβαλε επιπλέον χρήματα στον παραγωγό για να μην.. φύγει!

Ήδη έχει συμφωνηθεί να μειωθούν τα διαφημιστικά μπρέικ από τέσσερα σε δύο προκειμένου να μην αναγκάζονται σε ζάπινγκ οι τηλεθεατές, ωστόσο προς το παρόν δεν τίθεται θέμα οριστικής διακοπής του ριάλιτι αφού υπάρχουν νομικές υποχρεώσεις προς τους παίκτες.

undefined

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι στον ΣΚΑΪ γίνονται συσκέψεις ανά 15ημερο για τη διάσωση του Survivor, και δεν αποκλείεται αν δεν ανέβουν τα νούμερα να μειωθούν τα επεισόδια και να γίνει πρόωρη λήξη του προγράμματος... πριν το Πάσχα!