Πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς δέχθηκε πρόταση από το Survivor - «Γιατί να το περάσω όλο αυτό;»

Εξήγησε τον λόγο που την απέρριψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς δέχθηκε πρόταση από το Survivor - «Γιατί να το περάσω όλο αυτό;»

Ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση από το Survivor ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να την απορρίψει.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καλομοιράκη, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό του χωριού. Ο ίδιος εξήγησε πως σίγουρα δε θα άντεχε στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι επέλεξε να μην ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Καφέ της Χαράς Καλομοιράκης

«Όταν πρωτοείδα το Κολοκοτρωνίτσι ήμουν τετάρτη δημοτικού και το αγάπησα από τότε. Ο αστυνόμος θα ερωτευτεί. Θα ενδώσει σε όποια τον πλησιάσει, είναι… απελπισμένος. Ναι, δέχτηκα πρόταση για το Survivor. Δεν νομίζω ότι θα άντεχα. Τρώω σαν κτήνος, γιατί να το περάσω όλο αυτό.

Δεν παρακολουθώ γενικά ριάλιτι γιατί δεν μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ μου και να βλέπω ανθρώπους να μαλλιοτραβιούνται. Δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω μου, είμαι ένα… κουκλί ζωγραφιστό. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή που ζω», είπε ο Αντώνης Καλομοιράκης.

Πέρα από τον Αντώνη Καλομοιράκη του Καφέ της Χαράς, πρόταση για το Survivor απέρριψε και ο Κώστας Μαρτάκης

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικό αλλά ακόμα δεν έχει βρει ένα πρότζεκτ το οποίο θα τον κάνει να νιώσει άνετα.

«Είμαι σε δημιουργική περίοδο, γύρισα το νέο μου βίντεο κλιπ. Καλά να περάσουνε οι συνάδελφοί μου που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του Survivor για την πρόταση. Κάθε χρόνο μου κάνουν πρόταση, αλλά… όχι. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα; Είναι ένα δέλεαρ το οικονομικό γιατί είμαστε άνεργοι εμείς οι καλλιτέχνες, αλλά δεν θα αντέξω με τίποτα στο Survivor», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης για το Survivor, ενώ φήμες θέλουν την παραγωγή να έχει μιλήσει και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σε ερώτηση για το J2US, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε: «Γενικά με την τηλεόραση έχω πολύ καλή σχέση. Αλλά δεν ξέρω… Θέλω να νιώσω άνετα με αυτό που θα κάνω. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, προέρχομαι από την τηλεόραση γιατί το talent show που ξεκίνησα ήταν τηλεοπτικό. Οπότε, είμαι κι εγώ ένα “τηλεοπτικό προϊόν”».