Survivor spoiler: Έγινε πρόταση να μπει στο παιχνίδι ξανά η Ειρήνη Κολιδά

Αν ξαναπάει σίγουρα θα γίνει χαμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Έγινε πρόταση να μπει στο παιχνίδι ξανά η Ειρήνη Κολιδά

Πρόταση για το Survivor 4 έχει γίνει και στην Ειρήνη Κολιδά, την οποία είχαμε ξαναδεί στους στίβους μάχης στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, είχε φύγει γρήγορα, λόγω ατυχήματος που είχε.

Στο παιχνίδι, πρόκειται να μπουν νέα πρόσωπα και στις δυο ομάδες και ήδη έχουν αποκαλυφθεί κάποια από αυτά, εκτός της personal trainer.

Η Ειρήνη Κολιδά η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε και αποκάλυψε: «Κάτι έχει πάρει το αφτί μου! Μία τέτοια απόφαση θα είναι απόφαση ζωής γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει αρκετά… Τώρα ο Αλέξανδρος είναι 7 και θα είναι μια σοβαρή απόφαση αν θα παρθεί… Το χρωστάω στον εαυτό μου γιατί έφυγα ξαφνικά… Υπάρχει πρόταση ανοιχτή...».

Ποια είναι η Ειρήνη Κολιδά που δέχτηκε ξανά πρόταση για το Survivor 4;

Survivor Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά είναι 38 χρομών, ζει στην Αθήνα, είναι μητέρα ενός αγοριού και εργάζεται ως personal trainer η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στην showbiz.

Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ. Είναι αισιόδοξη, χαρούμενη και πεισματάρα. Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου.

Η Ειρήνη είχε δηλώσει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Survivor για την εμπειρία και γιατί ένιωθε πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις. Αυτό που πίστευε ότι θα την βοηθήσει περισσότερο ήταν η ψυχραιμία και η καλή φυσική της κατάσταση.