Survivor spoiler 10/1: Στους διάσημους μπαίνει σήμερα τελικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Αυτό πάλι που κολλάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 10/1: Στους διάσημους μπαίνει σήμερα τελικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Όπως έγινε γνωστό, τόσο από την εκπομπή Love it, όπως και από το trailer 10/1 του Survivor 4, σήμερα στο παιχνίδι πρόκειται να μπει μια νέα παίκτρια. Όπως σας είχαμε λοιπόν γράψει πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr αυτή είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ωστόσο, τι κι αν λεγόταν πως θα είναι στην ομάδα των Μαχητών, τελικά θα την εντάξουν στους Διάσημους.

Σύμφωνα με το spoiler, η νέα παίκτρια θα μπει και θα φέρει πολλές ανατροπές. Η παραγωγή την θέλει για να βοηθήσει την ομάδα των διασήμων, οι οποίοι όλο χάνουν από την πρεμιέρα. Η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν, γεγονός που σχολίασε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Γιατί μπαίνει στους Διάσημους του Survivor 4 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι;

Μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα ενισχύσει σύμφωνα με το spoiler την ομάδα των Διάσημων. Λόγω τους γυμνασμένου της σώματος και της νεαρής ηλικίας της, πιστεύουν πως θα τους βοηθήσει να φέρουν κάποια νίκη.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι  Survivor

Survivor 4: Η καταγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Όσα δεν ξέρουμε

Όπως είναι γνωστό, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας είναι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα με καταγωγή απο την Νιγηρία, μιας και οι δυο της γονείς είχαν έρθει στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος την δεκαετία του ‘80!

καταγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελισάβετ Ελέτσι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τις καυτές εμφανίσεις της όντας δημοσιογράφος του Mykonos Live.

Η δημοσιογράφος, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών.

Χαμός με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019 στο beach club Santanna στην Παράγκα για να καλύψει για λογαριασμό του Mykonos Live TV την φιλανθρωπική εκδήλωση Give N Rise του συλλόγου Ελπίδα όπου έδωσε το παρών ο MVP του φετινού NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Εκεί, παρά το γεγονός ότι φορούσε τακούνια, έπαιξε μπάσκετ με τον σούπερ σταρ των Μιλγουώκι Μπακς! Η ρεπόρτερ του καναλιού, αν και δεν φορούσε τα κατάλληλα παπούτσια, δεν δίστασε να αποδεχτεί την πρόταση του παρουσιαστή του event Σάκη Τανιμανίδη και μπήκε στο παρκέ για μερικά σουτάκια εντυπωσιάζοντας τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και το κοινό που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε την γνωστή δημοσιογράφο να παίζει μπάσκετ με τα τακούνια…