Survivor 4: Σε απόγνωση οι υπάλληλοι στο μαγαζί της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σε απόγνωση οι υπάλληλοι στο μαγαζί της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πρώτο το Youweekly.gr, πριν καν μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το μαγαζί ομορφιάς που διατηρεί στην Γλυφάδα, δείτε τις εδώ.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εκτός από δημοσιογράφος δηλώνει και επιχειρηματίας αφού εδώ και τέσσερα χρόνια διευθύνει ένα ινστιτούτο όπου μπορούν να περιποιηθούν τα μαλλιά και τα άκρα τους οι γυναίκες. Μάλιστα πολλοί celebrities το έχουν σαν πρώτη επιλογή.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, έγινε γνωστό πως το μαγαζί αυτό βρίσκεται στον αέρα καθώς με το lockdown και όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν οι υπάλληλοι της δεν ξέρουν αν πρέπει να πάρουν την ευθύνη για να το θέσουν σε λειτουργία ή αν πρέπει να το κρατήσουν κλειστό.

Σύμφωνα, επίσης, με το εν λόγω ρεπορτάζ η Ελίζαμπεθ όταν έφυγε για Άγιο Δομίνικο άφησε κάποιον υπεύθυνο στο πόδι της, ο οποίος όμως για να πάρει μια απόφαση πρέπει να έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί της κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί αφού οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν μόνο αν προκύψει κάποιο θέμα πολύ σοβαρό, θέμα τύπου ζωής ή θανάτου.

Βέβαια, εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε πως το ρεπορτάζ αυτό ισχύει αφού η μια πληροφορία αντικρούει την άλλη. Αν η Ελίζαμπεθ είχε αφήσει κάποιον στο πόδι της δεν νομίζουμε πως θα περίμενε να μιλήσει πρώτα μαζί της για να πάρει αποφάσεις... Ίσως πρέπει να ψάξουν λίγο καλύτερα τις πληροφορίες του. Ωστόσο, εμείς δεν μπορούσαμε να μην σας παραθέσουμε όλα όσα ειπώθηκαν...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Όλο το ρεπορτάζ για το μαγαζί της Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν σε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη;

Παρότι έχει συναντηθεί με μεγάλα ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, και αρκετοί διεκδίκησαν θέση στο πλευρό της, ένας ακουγόταν πως ξεχώρισε... Φήμες την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, που, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από τους ίδιους.