Survivor 4: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πιο δημοφιλής παίκτρια η Ανθή Σαλαγκούδη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Για ακόμη μια φορά βγήκαμε σωστοί στις πηγές μας και πρώτοι σας είχαμε αναφέρει πως στο σημερινό επεισόδιο Survivor θα αποχωρήσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πιο αναλυτικά, οι δύο υποψήφιοι ήταν ο Περικλής και η Ανθή Σαλαγκούδη όμως το κοινό ψήφισε ως δημοφιλέστερη παίκτρια την Ανθή με αποτέλεσμα να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και όχι μόνο! Η ίδια "έδειξε" ως δεύτερη υποψήφια στη θέση της, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έπειτα ο Γιώργος Κοψίδας ως δεύτερος πιο δημοφιλής παίκτης την Ασημίνα.

Οι ψήφοι είχαν ήδη μαζευτεί για όλους και έτσι αυτή που τελικά αποχώρησε ήταν η Ελίζαμπεθ. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ανθή βγήκε πιο δημοφιλής, η Μπλε ομάδα ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

αποχώρηση ελέτσι

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση

Survivor 4: Σε απόγνωση οι υπάλληλοι στο μαγαζί της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πρώτο το Youweekly.gr, πριν καν μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το μαγαζί ομορφιάς που διατηρεί στην Γλυφάδα, δείτε τις εδώ.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εκτός από δημοσιογράφος δηλώνει και επιχειρηματίας αφού εδώ και τέσσερα χρόνια διευθύνει ένα ινστιτούτο όπου μπορούν να περιποιηθούν τα μαλλιά και τα άκρα τους οι γυναίκες. Μάλιστα πολλοί celebrities το έχουν σαν πρώτη επιλογή.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, έγινε γνωστό πως το μαγαζί αυτό βρίσκεται στον αέρα καθώς με το lockdown και όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν οι υπάλληλοι της δεν ξέρουν αν πρέπει να πάρουν την ευθύνη για να το θέσουν σε λειτουργία ή αν πρέπει να το κρατήσουν κλειστό.

Σύμφωνα, επίσης, με το εν λόγω ρεπορτάζ η Ελίζαμπεθ όταν έφυγε για Άγιο Δομίνικο άφησε κάποιον υπεύθυνο στο πόδι της, ο οποίος όμως για να πάρει μια απόφαση πρέπει να έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί της κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί αφού οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν μόνο αν προκύψει κάποιο θέμα πολύ σοβαρό, θέμα τύπου ζωής ή θανάτου.

Βέβαια, εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε πως το ρεπορτάζ αυτό ισχύει αφού η μια πληροφορία αντικρούει την άλλη. Αν η Ελίζαμπεθ είχε αφήσει κάποιον στο πόδι της δεν νομίζουμε πως θα περίμενε να μιλήσει πρώτα μαζί της για να πάρει αποφάσεις... Ίσως πρέπει να ψάξουν λίγο καλύτερα τις πληροφορίες του. Ωστόσο, εμείς δεν μπορούσαμε να μην σας παραθέσουμε όλα όσα ειπώθηκαν...

Τα συμπεράσματα δικά σας...