Survivor 4: Επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Μόλις έφτασε στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Μόλις επέστρεψε η παίκτρια του Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τον Άγιο Δομινίκο και φυσικά σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το μεσημέρι της Κυριακής η πολυσυζητημένη μαύρη γαζέλα του ριάλιτι επιβίωσης επέστεψε στην χώρα μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι.

Η ίδια φαινόταν πράγματι εξαντλημένη και αδυνατισμένη, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Την ίδια στιγμή μάλιστα επιβεβαιώθηκαν και οι φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στο παιχνίδι, μιας και πλέον είναι μόνιμα στην Ελλάδα.

Πολλοί φυσικά ήταν οι δημοσιογράφοι που περίμεναν την Ελίζαμπεθ στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου προκειμένου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και δηλώσεις αναφορικά με το παιχνίδι.

Η ίδια, αν και πολύ ταλαιπωρημένη, χαιρέτησε και υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους αλλά οι δηλώσεις της ήταν λίγες και περιεκτικές. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Δεν περίμενα να φύγω, το αγάπησα το survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού» ενώ στην ερώτηση της πιθανής επιστροφής της στο παιχνίδι απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω».

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο αεροδρόμιο

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι αεροδρόμιο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Survivor 4

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor 4: Επέστρεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή είναι πραγματικά άχρηστη»

Στη δημοσιότητα ήρθαν μερικά μηνύματα που αντάλλαξε με δημοσιογράφο, τα οποία την.. "καίνε", αφού έκραξε την Αθλή Σαλαγκούδη.

Η πρώην παίκτρια, επικοινώνησε με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Πέτρο Νάζο και σχολίασαν λίγο τα όσα σημειώθηκαν στο παιχνίδι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δήλωσε μεταξύ άλλων, αδικημένη και στενoχωρημένη με την αποχώρησή της, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενη με την τόση αγάπη του κόσμου, καθώς δέχτηκε περισσότερα από 11.500 μηνύματα συμπαράστασης μέσω των social media, τα οποία κάνουν λόγο για αδικία και μεγάλο λάθος της παραγωγής.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια αναφέρθηκε και στη Σαλαγκούδη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Ανθή είναι πραγματικά άχρηστη»

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι Ανθή Σαλαγκούδη