Survivor 4: Σε συζητήσεις ο τραγουδιστής Χρήστος Ζωτιάδης

Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σε συζητήσεις ο τραγουδιστής Χρήστος Ζωτιάδης

Η Φαίη Σκορδά μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε εχθές το Πρωινό σε νούμερα τηλεθέασης, βγήκε σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη και ξεκίνησε τις αποκλειστικές ειδήσεις για το Survivor φυσικά που είναι πρώτο θέμα συζήτησης παντού.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας, δημοσιογράφος της εκπομπής, αποκάλυψε πως σε συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor 4 βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Ζωτιάδης ή αλλιώς Ζώτος.

Η παραγωγή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου έχει το ελεύθερο να βάζει νέους παίκτες στην ομάδα κι ένας από αυτούς φαίνεται πως θα είναι και ο Χρήστος Ζώτος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις και μάλιστα με καλά λεφτά...

Οι αποκαλύψεις στο Πρωινό για την συνέχεια του Survivor 4

Ποιος είναι ο Χρήστος Ζωτιάδης

Ο Χρήστος Ζωτιάδης είναι ο frontman των 719, του νεανικού συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από μια παρέα, με μοναδικό γνώμονα τη μουσική και την έκφραση μέσα από αυτή.

O Χρήστος και η μπάντα του μετρούν πολλές συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και αυτή την περίοδο κατακτούν το κοινό με εκρηκτικές sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το 2018, μάλιστα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο MadWalk 2018 και ο Χρήστος κατάφερε να συζητηθεί. Ο λόγος; Ο εκρηκτικός perfomer ανέβηκε στη σκηνή ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, αποκαλύπτοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και τα δεκάδες τατουάζ που κοσμούν το κορμί του.

Χρήστος Ζωτιάδης Survivor 4

Το 2020 τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο J2us, στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 Χρήστος Ζωτιάδης Σπυροπουλου J2us