Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor spoiler 26/1: Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Survivor spoiler 26/1: Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας
Reality 26.01.2021 21:10
Από Youweekly Team

Για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr έπεσε μέσα στην χθεσινή διαρροή του για το ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά και για το ποια παίκτρια βγαίνει υποψήφια! Μπλε και Ιγγλέζου μας είχαν πει οι πληροφορίες μας, κι έτσι έγινε! Σήμερα 26/1, βρισκόμαστε πάλι εδώ για να σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες που ξέρουμε για το Survivor επεισόδιο!

Το τηλεοπτικό κοινό έχει «κολλήσει» με το Survivor 4 και έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι επιβίωσης ακριβώς όπως είχε συμβεί και στο Survivor 1 - φάνηκε κι από τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης αυτό - με τον Τζέιμς Καφετζή να παίρνει τον ρόλο του... Ντάνου και τις δύο ομάδες να προσφέρουν άπειρο... ριάλιτι περιεχόμενο.

Κι ακόμα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές μας, δεν έχουμε δει τίποτα, διότι πολύ απλά, το πραγματικό Survivor 4, μόλις ξεκίνησε...

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 26/1 στο Survivor 4

Survivor spoiler 26/1

Σήμερα, λοιπόν, θα σας δώσουμε ξανά πρώτοι την πληροφορία, μόνο που θα τονίσουμε πως ακόμα ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένο 100%! Ξέρετε πως πάντα το έγκυρο spoil σας το δίνουμε αργά το απόγευμα πριν το επεισόδιο!

Λοιπόν! Πολλοί μπορεί να ευελπιστούν και να παρακαλάνε πως αυτό το 7-0 που έχουν κάνει τόσες μέρες οι Μπλε θα σπάσει σήμερα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, και πως επιτέλους οι Κόκκινοι θα δουν λίγοι χαρά, αλλά δυστυχώς οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ούτε σήμερα θα έχουν την τύχη με το μέρος τους!

Οι Μπλε θα κάνουν το 8-0 και θα σπάσουν περισσότερο το σερί νικών!

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Οι Κόκκινοι θα κληθούν για ακόμα μία φορά να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο παίκτη της ομάδας τους και έτσι θα βγάλουν στη «σέντρα» την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κλήρος στη συνέχεια θα πέσει στον Κοψιδά ο οποίος με την ιδιότητα που του δίνει η ατομική ασυλία, θα δώσει τον Περικλή Κονδυλάτο για υποψήφιο.

Επομένως η τελική τριάδα των υποψηφίων θα είναι: Ασημίνα Ιγγλέζου, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος.

Επειδή ωστόσο αποσπάσαμε αυτή την πληροφορία με μεγάλη πίεση, καλό θα ήταν να κρατήσετε και μία πισινή αν και ελπίζουμε να πέσουμε μέσα και σε αυτό, όπως κάνουμε κάθε μέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάνος Αργιανίδης: "Ο Καλίδης μετά το συμβούλιο ήθελε να φύγει από το Survivor"

Survivor 4: Η γκάφα της παραγωγής στο χθεσινό 25/1 trailer

Share