Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια»

«Μακάρι να μπω πάλι για να σώσω και την Κόκκινη ομάδα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της συμμετοχής της στο παιχνίδι του Survivor 4.

Η πρώην παίκτρια, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της, στα όσα βίωσε, αλλά και στις κόντρες που επικρατούν μέσα στο ριάλιτι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, είπε αρχικά χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ δυναμική, αγαπάω την γυμναστική, έμπαινα στον στίβο μάχης και τα έδινα όλα, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δίνω το 100% του εαυτού μου και πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια του Survivor».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μένοντας άφωνη της απάντησε: «Αυτό που λες θα συζητηθεί τώρα».

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι Love it

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε: «Έχω το γνώθι σαυτόν. Ξέρω ποια είμαι και ήξερα σε ποιο ριάλιτι έμπαινα. Είχα την τόλμη και το σθένος να πω, όπως και είπα ότι έπρεπε να είμαι η νικήτρια. Και επειδή υπάρχει ένα κίνημα στα social media που με θέλουν να μπω στο παιχνίδι, μακάρι να γίνει για να σώσω και την Κόκκινη ομάδα». Ενώ, λίγες ημέρες πριν έκραξε την Ασημίνα.

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε πρόβλημα με τα στήθη μου»

H Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 4.

Η εντυπωσιακή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης φάνηκε τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό να μην μασάει τα λόγια της και να λέει ωμά και στεγνά όλα όσα πιστεύει.

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα στην εκπομπή, «αδειάζοντας» την Ασημίνα Ιγγλέζου και ταυτόχρονα αποκαλύπτοντας ότι ο Περικλής είναι ο παίκτης που κοροϊδεύει και έχει δυο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ είπε: “Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι αυτός που δεν τα λέει στα “μούτρα” τα λέει και πίσω από την κάμερα. Κάνει τη κολοτούμπα. Είχε πρόβλημα με τα στήθη μου”.