Κώστας Κοκκινάκης: Το καρφί του για το πλάνο Μπάρτζη και Βέλλη - «Εκθέτει 2 ανθρώπους»

Τα «έχωσε» στην παραγωγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Κοκκινάκης: Το καρφί του για το πλάνο Μπάρτζη και Βέλλη - «Εκθέτει 2 ανθρώπους»

Ένα ακατάλληλο στιγμιότυπο προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, κάτι που σχολίασε και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί από χθες το βράδυ όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο πλάνο και όταν ιδίως αποκαλύφθηκε ότι ποια κοιμάται δίπλα του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να έχει βάλει τα χέρια του, ανάμεσα στα πόδια μιας συμπαίκτριας του, η οποία όπως σας αποκαλύψαμε είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. Το στιγμιότυπο αυτό σχολίασε και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Κώστας Κοκκινάκης.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα instastory και έγραψε: «Κυκλοφορεί από χθες μία φωτογραφία από 2 παίκτες του survivor όπου έχει απλώσει κάπως ο ένας το χέρι του. Υπάρχει νόημα να περάσει αυτό το πράγμα από το μοντάζ;

Εκθέτει 2 ανθρώπους χωρίς να μπορέσουν να δώσουν οι ίδιοι κάποια εξήγηση που σίγουρα υπάρχει… Δεν σκέφτονται ότι έχουν οικογένεια και ίσως σχέσεις που θα τα βλέπουν και θα στεναχωριούνται».

Κώστας Κοκκινάκης καρφί για το πλάνο Μπάρτζη - Βέλλη

Survivor 4: Ζευγάρι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης;

Τι σας έχω, τι σας έχω πάλι στο Vanda's blog του Youweekly.gr... Όπως ξέρετε είμαστε το μόνο site που έχει πρώτο κάθε αποκλειστικότητα για το Survivor 4 και πολύ έγκυρες πηγές για να μαθαίνει τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο! Αυτό έχει φανεί άλλωστε κι από το ότι ποτέ δεν πέφτουμε έξω στα spoil που σας δίνουμε είτε για το ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα της ημέρας είτε για το ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος φεύγει τελικά.

Τις τελευταίες ημέρες στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter βλέπω παντού την εξής ερώτηση: "Τα έχει ο Μπάρτζης με την Άννα Μαρία;" και σήμερα είμαι εδώ για να σας δώσω επιτέλους την απάντηση!

Άννα Μαρία Βέλλη Μπάρτζης Survivor 4

Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μεγάλο και ξεκάθαρο όχι σύμφωνα με τις πηγές μου από την Δομινικανή Δημοκρατία! Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν έρθει η αλήθεια είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι από τότε που έγινε η αλλαγή στις ομάδες αλλά το ενδιαφέρον της Amiyiami - έτσι την λένε στο instagram - τουλάχιστον είναι καθαρά φιλικό αφού η ίδια εκτός παιχνιδιού έχει σχέση!

Οι δυο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί στην παραλία και στην καλύβα και αισθάνονται οικεία ο ένας με τον άλλον γι' αυτό σε νίκες που βλέπουμε να παίρνουν στα αγωνίσματα αγκαλιάζονται και φιλιούνται, απλά αισθάνονται πιο καλά μεταξύ τους παρά με κάποιον άλλο από την ομάδα τους.